Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Avcı Kapalı Pazar Yerini İnceledi

Başkan Avcı Kapalı Pazar Yerini İnceledi

2018 yılını Şantiye Yılı ilan eden Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Plevne mahallesinde yapımı devam eden Kapalı Pazar Yeri çalışmalarını yerinde inceledi.

Altıeylül ilçesi merkez mahallesi Plevne´yi cazibe merkezi haline getirecek olan Kapalı Pazar Yeri projesinin yapım işi devam ediyor. İçinde sebze pazarı haricinde birçok aktivitenin yapılabileceği Kapalı Pazar Yeri modern dokusuyla Plevne mahallesine ayrıcalık katacak. Kapalı Pazar Yeri inşaatını yerinde inceleyen Başkan Hasan Avcı konu ile ilgili olarak şunları söyledi; ?Göreve geldiğimizde Sosyal Belediyecilik bizim için çok önemli demiştik. Ama bu demek değildir ki Altıeylül´de hizmetlerimiz eksik kalacak. 2018 Altıeylül için Şantiye Yılı olacak demiştik. Bunun göstergeleri; Gündoğan Mahallemizde Cuma Pazar yeri üzeri kapatma işi, Kültür Merkezi İnşaatımız, Plevne Kapalı Pazar yeri inşaatı, on beş ? yirmi güne kadar Cengiz Topal Caddesi üzerinde ikinci ALGEM inşaatı başlayacak. 2.Gündoğan mahallemize Mahalle Konağı´na da Ağustos sonu gibi başlayacağız. Dolayısıyla Altıeylül´ümüzün şantiye yılı ilan ettiğimiz gibi devam ediyor. Çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor. Önümüzdeki günlerde yollarla ilgili kilitli parke taşı döşeme işine de daha yoğun bir şekilde girerek şehrimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Kapalı Pazar yeri Plevne mahallemizin sınırları içinde Çayırhisar bölgemizde bulunuyor. Kurucu Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu 2014 seçim taahhütleri arasında bulunan bir yerdi. Plevne´ye bir kapalı Pazar yapacağız demişti. Altıeylül Belediye Başkanlığı döneminde projelendirme işlemleri devam ederken, projesini yapmak bize nasip oldu. İnşaatı da Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteklerinde yapılıyor. Kendilerine bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. Bittiğinde bu bölgeye artı değer katan, 7 gün açık olacak şekilde, içinde 40 Pazar esnafının olabileceği, kafeterya, toplantı salonu ile vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir proje olacak. Önümüzdeki mart seçimleri öncesinde bitirmeyi hedefliyoruz.? Dedi.
Devam eden diğer projeler hakkında da bilgiler veren Başkan Avcı yeni başlayacak olan projeleri de müjdeledi. Avcı; ?Buranın haricinde devam eden Cuma Pazarı üzeri kapatma işinin 6 Eylül´de, kurtuluş günümüzde bitirmeyi planlıyoruz. Sonrasında hemen yanına Mahalle Konağı yapım işini eylül gibi başlayacağız, ocak ayı gibi bitirmeyi umut ediyoruz. İkinci ALGEM´i de bir senelik süreç içerisinde maksimum gayretle yapacağız. Hasan Can Kültür Merkezi de yılbaşında hizmet vermeye başlayacak. 2018 sona erdiğinde yeni döneme Altıeylül´ün ?Mutlu İnsanlar Şehri´ sloganının altını daha iyi doldurup vatandaşlarımızı mutlu edeceğimize inanıyor, hepsine saygı ve sevgilerimi sunuyorum? dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli