Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Avcı, dürüst personeli ile gurur duydu

Başkan Avcı, dürüst personeli ile gurur duydu

Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü´ne bağlı personeli Mustafa Ballı, görev yaptığı sokakta bir kayıp eşya daha buldu.

Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü´ne bağlı personeli Mustafa Ballı, görev yaptığı sokakta bir kayıp eşya daha buldu. Dürüstlüğü ile örnek olan personeli kutlayan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ?Senin gibi dürüst personellerimle gurur duyuyorum.? dedi.
Temizlik işçisi Mustafa Ballı, Altıeylül Mahallesi Çiğdem Sokak´ta kaldırım temizliği yaptığı esnada içinde bir miktar para ve kişisel kartların bulunduğu bir cüzdan buldu. Ballı, cüzdanın sahibine teslim edilmesi için Altıeylül Belediye Başkanlığı makamına ulaştırdı. Daha önce de mesaisi esnasında bir akıllı telefon bulan Mustafa Ballı aynı şekilde hareket ederek dürüst bir vatandaşlık örneği göstermişti.
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, cüzdan sahibi Gökköy Mahallesinden Mustafa Kuzu ve örnek personel Mustafa Ballı´yı başkanlık makamında kabul etti.
Personeliyle gurur duyduğunu belirten Avcı, ?Böyle güzel insanların sayılarının artması gerek? diye konuştu.
Başkan Avcı ?Hz. Allah bir kulunu sevindirmek istediğinde, bazen bir şeyi kaybettirir, sonra bulunca da sevindirirmiş. Bulan personelimi tebrik ediyorum. Böyle insanların sayısı memleketimizde az, sayılarının çoğalmasını diliyorum. Böyle dürüst bir insan bizim personelimiz olduğu için daha da mutlu olduk, kendisini tebrik ediyorum? dedi.
Başkan Hasan Avcı kayıp cüzdanı sahibine teslim ederken, dürüst personelini de ödüllendirdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli