Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Avcı, başarılı engelli okçuları ödüllendirdi

Başkan Avcı, başarılı engelli okçuları ödüllendirdi

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, ETNO Spor 2018´de Geleneksel Türk Okçuluğu Engelliler Yaya Bölümü 1. si engelli sporcu Turgay Arslan ve Ümraniye 2. Geleneksel Okçuluk Yarışması´nda 3. olan engelli sporcu Özhan Yörük´ü makamında kabul ederek tebrik

Altıeylül Belediyesi Atlı Okçuluk ve Savaş Sporları Derneği Kursiyerlerinden Engelli Turgay Arslan İstanbul Yeni Kapı 2018 ETNO Spor Festivali´nde Engelli Yaya Atlı Okçuluk dalında birinci olurken, Engelli Özhan Yörük ise Ümraniye Belediyesi tarafından 2. si düzenlenen Geleneksel Okçuluk Yarışması´nda 3. olmuştu.
Başarılarından dolayı sporcuları kutlayan Altıeylül Belediye Başkan Hasan Avcı ?Bizim göğsümüzü kabartan kardeşimizi tebrik ediyorum. Her zaman dediğimiz gibi, engel yürekte ve beyinde olmadığı sürece inandığınızda, çabaladığınızda başarı geliyor. Geleneksel Türk Sporlarımıza biz de belediye olarak destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.? dedi.
Kurs eğitmeni ve Balıkesir Akıncıları Atlı Okçuluk Spor Kulüp Başkanı Enis Yurdakök´te ?Bilal Erdoğan´ın organizasyonunda düzenlenen büyük bir yarışma olan ETNO Spor´da engelli kursiyerimizin derece alması oldukça gurur verici.? diye konuştu.
Başkan Hasan Avcı, derece alan sporcuları tebrik ederek ödüllendirdi.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false