Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Basın İlan Kurumu Müdürü Şahin Erdekte

Basın İlan Kurumu Müdürü Şahin Erdekte

Basın İlan Kurumu Balıkesir Şube Müdürü Tahsin Şahin ilçemizi ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu Balıkesir Şube Müdürü Tahsin Şahin ilçemizi ziyaret etti.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ı ziyaret eden Basın İlan Kurumu Balıkesir Şube Müdürü Tahsin Şahin, Balıkesir`in Büyükşehir olmasıyla birlikte ilçelerin yetki alanına girdiğini söyledi.
Balıkesir`in İlçelerinde resmi ilan ve reklamların 1 Nisan 2014 itibariyle Basın İlan Kurumu vasıtasıyla dağıtılacak olmasından dolayı, ilçelerde yayın yapan gazete temsilcilerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenleyen Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Tahsin Şahin, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ı ziyaret ettiğini kaydetti.                          
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Kaymakam Kaygısız, kurumlara gerekli bilgilendirmenin yapıldığını belirtti.
Basın İlan Kurumu Balıkesir Şube Müdürü Tahsin Şahin, "195 Sayılı Basın İlan Kurumu Teşkiline Dair Kanun ile kurulan Kurumumuzun görevi resmi ilan ve reklamların yayınlanmasına aracılık etmek. Gazeteciliğin gelişmesinden yanayız. Geçiş sürecini sıkıntısız atlatmak için kurumlarla işbirliği önemli. İlan ve reklamlar ancak yayınlama hakkı bulunan gazete ve dergilerde yayınlatılabilir. Kuruma kayıtlı olmayan gazete ve dergiler resmi ilan ve reklam yayınlayamaz." dedi.
Valiliklerin aracılık ödevi olmadığını belirten Şube Müdürü Şahin, " Ancak Şubemizin görevli olduğu yerlerde aracılık yetkisi de bulunuyor.  Kamu reklamları da bundan böyle Şube Müdürlüğümüz aracılığı ile yayınlatılacak. Tüm kamu kurumlarının yanı sıra belediye, oda, borsa, birlik gibi kurumların duyuru, tebrik, teşekkür, tanıtma, taziye, başsağlığı, kutlama, çağrı, davet adı altındaki ilanları da kurumumuz aracılığı ile yayınlatılacak" bilgisi verdi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı