Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Basın Şehidi Cihan Hayırsevener anıldı

Basın Şehidi Cihan Hayırsevener anıldı

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC), kahpece kurulan pusu sonucu Bandırma´da şehit edilen gazeteci-yazar Cihan Hayırsevener başta olmak üzere merhum basın mensupları için anma etkinliği düzenledi.

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC), kahpece kurulan pusu sonucu Bandırma´da şehit edilen gazeteci-yazar Cihan Hayırsevener başta olmak üzere merhum basın mensupları için anma etkinliği düzenledi. Bandırma´daki programda vatandaşlara lokma ikram edilirken dualar okunarak bugüne değin vefat etmiş tüm gazeteciler saygıyla yad edildi.
Bandırma´da 8 yıl önce kalleşçe kurulan pusu sonucu şehit edilen Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti üyesi ve Disiplin Kurulu Başkanı Cihan Hayırsevener, rahmetle anıldı.
BGC tarafından, Hayırsevener ve merhum gazeteciler için Bandırma´da Haydarçavuş Camii önündeki alanda lokma hayrında bulunulurken, Hakkın rahmetine kavuşan gazetecilerin ruhuna fatiha okundu.
BGC Başkanı Ramazan Demir ve yönetim kurulu üyeleriyle gazetecilerin hazır bulunduğu etkinlikte yaklaşık 2 bin vatandaşa lokma ikram edildi. Camiamız adına örnek bir davranışa imza atılırken vefa örneği sergilendi.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli