Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BASIN-POLİS DOSTLUĞU

BASIN-POLİS DOSTLUĞU

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) yönetimi, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren´e nezaket ziyaretinde bulunarak ilimizdeki görevinde başarılar dileğinde bulundu.

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) yönetimi, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren´e nezaket ziyaretinde bulunarak ilimizdeki görevinde başarılar dileğinde bulundu. Ziyarette, 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki fedakarca çalışmasının unutulmayacağına vurgu yapıldı.
BGC Başkan Vekili Coşkun Yaman ile yönetim kurulu üyelerinden Doğan Alparslan ve Bekir Terzioğlu´nun hazır bulunduğu ziyarette Başkan Ramazan Demir, Cemiyet ve Balıkesir Basınının dünü, bugünü hakkında kısa bilgilendirme yaptı.
Demir, bu yıl sonunda 55. yaşına ulaşacak Cemiyetin, Marmara Adası´ndan Ayvalık´a, Dursun-bey´den Sındırgı´ya, Bandırma´dan Edremit´e kadar 20 ilçede, mesleği gazetecilik olan isimleri çatısı altında bulundurduğuna kaydetti.
Balıkesir Polisi ile Balıkesir Basını arasındaki ilişkilerin her zaman üst seviyede gerçekleştiğine değinen Demir, "Her meslek dalında olduğu gibi bizim içimizde de mesleğini layıkıyla yapmayan kişiler var. İyiyle kötü, güzelle çirkinin ayırt edilmesini istiyoruz. Böyle bir davranış biçimi hem ülkemiz hem de ilimiz adında hayırlı olacaktır." dedi.
Demir, 15 Temmuz´da ülkemizin büyük bir badireyi milletimizin ve güvenlik güçlerinin kararlı duruşu sayesinde atlattığına işaret etti. Balıkesir Polisi´nin, 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki fedakarca çalışmalarının unutulmayacağını belirten Demir, "15 Temmuz gecesinde, polis halkımızla birlikte destan yazmıştır. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." dedi.
Balıkesir´in 36. Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kapısının basın mensuplarına her zaman açık olduğunu söyledi. Göreve başladığı günün gecesinde yaşanan darbe girişimi yaşandığını hatırlatan Ercan Dağdeviren, Balıkesir Polisi´nin o andan bugüne değin çok ciddi sınavdan alının akıyla çıktığına inandığını söyledi.
Dağdeviren, FETÖ yanında suç ve suçlularla yönelik operasyonlarını aralıksız devam ettiğini belirterek, amaçlarının Balıkesir ilini huzur ve asayiş yönünden en üst noktaya çıkarmak olduğunu ifade etti.
Ziyarette, "Balıkesir Basın Tarihi" kitabının takdim edildiği Emniyet Müdürü Dağdeviren, şiirlerini topladığı "Yeter ki Yalanı Sevme" kitabını da BGC yöneticilerine hediye etti.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: BASIN POLİS DOSTLUĞU
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli