Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BASİADtan KÜÇÜKSANa ziyaret

BASİADtan KÜÇÜKSANa ziyaret

Balıkesir KÜÇÜKSAN Yönetim Kurulunu ziyaret eden BASİAD Başkanı İsa Tamer Çelik, sanayi sitesi içinde faaliyet gösteren birçok imalatçının aynı zamanda kendi üyeleri olduğunu belirterek birlikte hareket etmelerinin faydalı olacağını söyledi.

Balıkesir KÜÇÜKSAN Yönetim Kurulunu ziyaret eden BASİAD Başkanı İsa Tamer Çelik, sanayi sitesi içinde faaliyet gösteren birçok imalatçının aynı zamanda kendi üyeleri olduğunu belirterek birlikte hareket etmelerinin faydalı olacağını söyledi.
KÜÇÜKSAN Başkanı Mustafa Çanakçı ve kurmaylarını ziyaret eden BASİAD yönetim kurulu, her iki örgütünde ortak noktasının sanayi olması nedeniyle birlikte hareket ederek ortak projelere imza atma kararı aldı.
Balıkesir iş dünyasının son dönemde ilgi odağı olan Merkez Küçük Sanayi Sitesi`nin son ziyaretçileri Balıkesir Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) oldu. 
Yönetim Kurulu Başkanı İsa Tamer Çelik ile yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette, KÜÇÜKSAN Başkanı Mustafa Çanakçı ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret edildi.
Yapılan son genel kurul sonrası görevi devralan Mustafa Çanakçı ve ekibine bu zorlu görevde başarı dileklerini sunan BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsa Tamer Çelik, "Balıkesir Merkez Küçük Sanayi Sitemiz, Gaziantep`ten sonra Türkiye`nin en büyük sanayi sitesi. Bugün bu sitemiz içerisinde küçük imalatçıdan, servis işleri yapan birçok kuruluşumuz faaliyetlerini yıllardır sorunsuz olarak götürmektedir. Bize göre artık sanayi sitemizde üretimi yapılan ürünlerimizin yine aynı bölgelerde tanıtımının yapılması gerektiğini düşünüyorum. Artık sadece üretmek yetmiyor. Ürettiğiniz ürünün pazarlanması gerekiyor. Bu kapsamda pazarlama tekniklerinin en başında gelen tanıtım için bir şeyler yapmak gerekiyor. Bunun için dükkanların bir bölümünde teşhir, minik fuar alanları veya bölgesel ve geniş katılımlı fuarlar yapılması gerektiği kanaatindeyim. Tüm bu görüşler ışığında ortak noktamız sanayici olan BASİAD ve KÜÇÜKSAN olarak ortak bir takım projelere imza atabiliriz." açıklamasında bulundu.
Başkan İsa Tamer Çelik`in tüm görüşlerine katıldığını ifade eden KÜÇÜKSAN Yönetim Kurlu Başkanı Mustafa Çanakçı, "Artık yaşam hızlandı. Üretimin zamanı çok kısaldı. İnsanlar eskiden bir ürünü üretim aşamasında pazarlayıp, sıradaki siparişleri yetiştiriyordu. Şimdi ise üretimin boyut değiştirmesi nedeniyle daha anlaşma yapılırken, imalat fazlasına ulaşabiliyorsunuz. Bu nedenle eldeki ürünün pazarlanması ve haliyle kamuoyuna sunumu gerekiyor. Bunun değişik metotları var ama en önemlisi öncesi tanıtım olup size katılıyorum. Bizde BASİAD ile ortak projelere imza atmaktan üyelerimiz adına mutluluk duyarız. Ortaklarımızın kazancına olacak her projenin, arkasında, yanında ve hatta en önünde kooperatif olarak durmaya hazırız." dedi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli