Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Başhekim Şenveli’den doktorlara tehdit

Başhekim Şenveli’den doktorlara tehdit

Bandırma Onyedi Eylül Hastanesi Başhekimi Muzaffer Şenveli: “Bu odayı terk etmezseniz hakkınızda yasal işlem yapacağım”

Bandırma Onyedi Eylül Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Muzaffer Şenveli, hastanede iş bırakma eylemine katılan doktorları tehdit etti.

Doktorların dinlenme odasına gelen Şenveli, doktorlardan, görevlerinin başına dönmesini istedi. Doktorlar, Şenveli’ye, “Burası bizim dinlenme yerimiz. Buraya girerek bize bu şekilde hitap etmeye hakkınız yok. Burası sizin tapulu malınız değil. Bizim dinlenme odamıza girdiyseniz kapıyı kapatamazsınız, açık tutacaksınız” dediler.

Doktorların dinlenme odasına hastanenin güvenlik görevlileriyle birlikte gelen Şenveli, görevlerinin başına dönmedikleri takdirde haklarında yasal işlem yapacağını söyleyince doktorlar, “Odamızdan dışarı çıkmıyoruz. Yasal haklarınızı kullanmakta serbestsiniz” yanıtını verdiler.

Bir eğitim ve araştırma hastanesinin başında profesör veya en azından bir doçentin bulunması teamüller gereğiyken doktor öğretim üyesi Muzaffer Şenveli’nin, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başına getirilmesi eleştirilere yol açmıştı.

Haber Merkezi

 

 



Ahmet Ertüm
14.03.2022 22:29:57
Liyakat diye bir olay bu adamların kitabında yok ...biat itaat padişahım çok yaşa ....nokta

MustafA Topcu
15.03.2022 12:44:09
Mustafa Topcu Tabiblr birliği adı altında faaliyet gösteren Türkiye aleyhtarı her türlü faaliyet gösteren bölücü bir derneğin çağrısına uyarak grev yapan doktorlarımız aklınselime davet ediyor PKK NIN YAN KOLU OLAN BİR DERNEĞE DESTEK VERMELERININ MAŞERİ VİCDANA UYMADIĞİNI BİLDİRİR BAS HEKİMİN HER TÜRLÜ ARKASINDA OLDUĞUMUZU BİLDİRİRİZ.

Anahtar Kelimeler: Başhekim Şenveli’ doktorlara tehdit
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı