Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başbakan, Büyükşehir adayının tarifini yaptı

Başbakan, Büyükşehir adayının tarifini yaptı

Başbakan Erdoğan, genel seçimlerdeki oy artışının yerel seçimlere yansımamasını gündeme getirip, teşkilatlardan halkın benimsediği belediye başkan adayları istediğini söyledi. Balıkesiri istiyorum

Başbakan Erdoğan, genel seçimlerdeki oy artışının yerel seçimlere yansımamasını gündeme getirip, teşkilatlardan halkın benimsediği belediye başkan adayları istediğini söyledi.
Balıkesir`i istiyorum
Erdoğan, gönülleri fethettiği Balıkesir`de, parti teşkilatlarına da "Büyükşehir`de bütün belediyeleri istiyorum" talimatı verdi. 
Balıkesir`de, partisinin il, ilçe teşkilatları, il genel ve belediye meclisi üyeleri, kadın ve gençlik kollarıyla bir araya gelen AK Parti lideri Başbakan Erdoğan,  2014 yılındaki yerel seçimlerin önemine dikkat çekti.
Halkın onayladığı isimler gösterilecek
Erdoğan, yeni bir sürece girildiğine dikkat çekip, kırgınlık küskünlük istemediğinin altını çizdi.  
Başbakan, her zaman halkın içinde olmaları talimatını verdiği teşkilat başkan ve yöneticilerine, "Bizim işimizde gücümüzde milletimizle" dedi.
Başkan adaylarının tarifini yaptı
AK Parti lideri Erdoğan, yerel seçim süreci üzerinde önemle durduğu konuşmasında, Balıkesir`de her seçimde oy oranının artış göstermesine rağmen bunun son yerel seçime yansımadığına işaret eden Başbakan, bunun aday tercihlerinden kaynaklanabileceğini ifade etti.
Yerel seçimleri çok önemsiyoruz
Erdoğan, iki bin kişinin katılığı toplantıda konuşmasını şöyle tamamladı: "Balıkesir`de belediye başkanlığına göstereceğimiz adaylar, toplumun her kesimi tarafından benimsenen, sevilen, vatandaşın ve kanaat önderlerinin onayını alan isimlerden oluşmalı. Aday tercihlerinde hata yapma lüksümüz yok. Büyükşehir belediyesi yanında tüm belediye başkanlıklarını kazanmalarını Balıkesir`den istiyorum."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false