Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Başarılı Başkandan içi dolu 2013 müjdesi

Başarılı Başkandan içi dolu 2013 müjdesi

Gönen Belediye Başkanı Yakar, hizmet çıtasını 2013te daha da artırmaya kararlı. Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gönende 2012 yılında yapılan hizmetlerin 2013te daha da yukarılara taşınacağının müjdesini verdi.

Gönen Belediye Başkanı Yakar, hizmet çıtasını 2013`te daha da artırmaya kararlı.
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Gönen`de 2012 yılında yapılan hizmetlerin 2013`te daha da yukarılara taşınacağının müjdesini verdi.
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Mesajında, Gönen`de hizmetlerle dolu bir yılın geride bırakıldığını belirten Belediye Başkanı Yakar, 2013`te, 2012 yılında yapılan çalışmaların daha fazlasının yapılacağı müjdesini verdi.
Başkan Yakar, mesajının devamında şunları kaydetti: "2012 yılı Gönen`in tarihi hizmetlere kavuştuğu bir yıl olarak geride kaldı. İlçemiz ulaşım, sağlık, eğitim, adalet, spor, sağlık, kültür ve sosyal hizmetler alanında geçtiğimiz yıl bir yandan yeni hizmetlere kavuşurken bir yandan da yeni projelerin hazırlıkları yapıldı. Şehrimiz her yıl yeni yatırımlara ve hizmetlere kavuştuğu gibi 2013 yılında da yeni yatırımlara kavuşacaktır. Gönen Belediyesi, şehrimizin kalkınması değerli hemşerilerimizin refah ve mutluluğu için yeni hizmetlere, yeni projelere ve yeni yatırımlara devam edecektir. Kentimizi bugünkünden daha gelişmiş ve kalkınmış bir yapıya kavuşturmak en büyük hedefimiz olacaktır. Gönen olarak daha aydınlık bir geleceğe hep birlikte ulaşacağız. Bu düşüncelerle, tüm Gönenli hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, 2013 yılının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesi temennisiyle, selam ve saygılarımı sunuyorum."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı