Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Başakşehir´i Bandırmaspor´un elinden kaleci Ufuk kurtardı: 3-2

Başakşehir´i Bandırmaspor´un elinden kaleci Ufuk kurtardı: 3-2

Bandırmaspor, İstanbul´da oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında Süper Lig takımı Medipol Başakşehirspor´a kök söktürdü. Rakibiyle başa baş bir futbol sergileyen, hatta zaman zaman daha baskılı oynayan bordo-beyazlı takım, bir de penaltı atışından yararla

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Yiğit Arslan-Ulaş Aksoy-Koray Can Karadedeli

Medipol Başakşehir: Ufuk-Musa-Bekir-Epureanu-Ferhat(Alparslan)-Cenk(Doka)-Rajko Rotman-Badji-Enver-Cihalleshi-Semih(Mossora)

Bandırmaspor: Ethem-Bahri-Oğuz Özden(Celal)-Özgür-Talha-Hacı Mıstafa-Oğuz Kocabal-Yusuf(David Deniz)-Hakkı İsmet(Mehmet)-Hurşut-Doğan

Goller: Semih(Dk.11), Hacı Mustafa(45+2), Rojka Rotman(Dk.55), Doğan(Dk.56), Cihalleshi(Dk.61)

Kırmızı kart: Musa(Dk.77)

Sarı kartlar: Bahri, Özgür(Bandırmaspor), Enver, Rajko Rotman, Mossoro(Medipol Başakşehir)

Bandırmaspor, İstanbul´da oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında Süper Lig takımı Medipol Başakşehirspor´a kök söktürdü. Rakibiyle başa baş bir futbol sergileyen, hatta zaman zaman daha baskılı oynayan bordo-beyazlı takım, bir de penaltı atışından yararlanamadığı maçı 3-2 kaybetti.

Ev sahibi takım, 11. dakikada, ceza alanı içinden, Semih Şentürk´ün, endirekt serbest vuruştan attığı golle öne geçti: 1-0

Bandırmaspor, bu gole, ilk yarının kayıp zamanı oynanırken, Hacı Mustafa´nın golüyle yanıt verince ilk yarı 1-1 sonuçlandı.

Başakşehir, 55. dakikada Rojka Rotman´ın ayağından bir kez daha ağları havalandırdı: 2-1

56. dakikada Doğan, ceza alanı içinden, eşitliği sağladı: 2-2

Ev sahibi takım, 61. dakikada Cihalleshi´nin ağları havalandırmasıyla durumu 3-2´ye getirdi.

77. dakikada Doğan, kaleciyle karşı karşıya kalıp, bariz gol şansına sahip durumda, Musa tarafından düşürülünce bir penaltı kazandı. Bu pozisyonda Musa, kırmızı kart gördü. Doğan´ın kullandığı penaltıyı, 90 dakika boyunca birçok gol pozisyonunu önleyen kaleci Ufuk kurtardı.

Maçın kayıp zamanı oynanırken Bandırmaspor´lu Doğan, sakatlanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Böylece maçı ev sahibi takım 3-2 kazanmayı başardı.

DOĞAN´IN ADALESİNDE YIRTIK VAR

Bu arada hastaneye kaldırılan Bandırmaspor´lu Doğan Karakuş´un adalesinde yırtık olduğu belirlendi. Kulüp doktoru Zafer Yılmaz, ?Oyuncumuzun kemiğinde herhangi bir sorun yok. Ancak adalesinde yırtık gözüküyor. Yaklaşık 10 gün içinde takımındaki yerini alabilir? dedi.

RÖVANŞ ÇARŞAMBA GÜNÜ

Bandırmaspor, Ziraat Kupası´nda, Medipol Başakşehir ile ikinci maçını, çarşamba günü Bandırma 17 Eylül Stadı´nda oynayacak.

Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli