Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Barınma sorunu çözülüyor

Barınma sorunu çözülüyor

Öğrencileri başarıdan başarıyla koşan Balıkesir Gönen Güreş İhtisas Kulübü´nde eğitim gören yatılı öğrencilerin barınma sorunu aşılıyor.

Öğrencileri başarıdan başarıyla koşan Balıkesir Gönen Güreş İhtisas Kulübü´nde eğitim gören yatılı öğrencilerin barınma sorunu aşılıyor. Kulüp Başkanı Akif Doğan, Gönen Belediyesinin katkısı, hayırseverlerin desteğiyle 18 öğrenci kapasiteli yatakhanenin Aralık ayı sonunda öğrencilerin kullanımına açılacağını bildirdi.
30 sporcusundan 12´sinin yatılı olarak eğitim gördüğü Gönen Güreş İhtisas Kulübünde, yatılı öğrencilerin barınma sorunu nihayet aşılıyor. Ulusal ve uluslararası dereceler kazandırarak Gönen´in adını ata sporu güreşte duyuran Gönen Güreş İhtisas Kulübünün fiziki mekan sıkıntısının Belediye Başkanı Hüseyin Yakar´ın katkısı, hayırseverlerin desteğiyle aşılma noktasına geldiğini bildiren Kulüp Başkanı Akif Doğan, ?Hedefimiz ve amacımız, başarı çıtamızı daha da yükseğe taşımak. Biz, iş adamlarımızın ve hayır severlerimizin desteğini bekliyoruz? dedi.
Haber : Korkmaz Erdoğan



Anahtar Kelimeler: Barınma sorunu çözülüyor
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli