Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Banvit´ten ?Bizim Kalbimiz Bir? Projesi

Banvit´ten ?Bizim Kalbimiz Bir? Projesi

?Banvit Basketbol Kulübü A takım oyuncuları ve Kızlar Banvit´le Okula? projesiyle kız öğrencileri buluşturan 2016 takvim çalışması ?Bizim Kalbimiz Bir? konseptiyle sevenleri ile buluşuyor.

Banvit´in kız çocuklarını eğitime kazandırmak amacıyla 8 yıldır yürüttüğü ??Kızlar Banvit´le Okula´´ programına destek olmak için tasarladığı ??Bizim Kalbimiz Bir´´ temalı takvim projesinden bir takvim de siz alın tavsiyesinde bulunuldu.
Her bireyin doğuştan sahip olduğu hakların başında gelen eğitime destek olmak amacıyla Banvit´in başlatmış olduğu ??Banvit´le Kızlar Okula´´ burs programı 8 yıldır devam ediyor. Bu programa destek olmak amacıyla ?Banvit Basketbol Kulübü A Takımı oyuncuları ve Banvit´le Kızlar Okula? projesinde yer alan kız çocuklarını bir araya getiren ve bu yıl 6.sı yapılan takvim projesi satışa sunuldu.
Ödüllü Proje
2015 yılında Banvit Basketbol A Takımı Oyuncuları ve burs programına dahil olan kız çocukları bir araya gelerek birbirinden keyifli fotoğraflara imza attılar. Çekilen fotoğraflarla tasarlanan takvimler geçtiğimiz yıllarda Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği´nden de ??Kaynak Geliştirme´´ ödülüne lâyık görülmüştü. Ödüllü proje bu yıl farklı bir şekilde tasarlandı.
??Bizim Kalbimiz Bir´´ konseptinin işlendiği takvimde 1.40´lık öğrenciler, 2 metrelik oyuncularla aynı kadraj içinde yer alıyor. Sanat Yönetmeni Aslı Aykaç Yüce tarafından illüstrasyon olarak tasarlanan takvimde güzel kalpler bir arada sizlerle buluşuyor. Çizimsel olarak hazırlanan takvim, ayrı gibi görünen iki dünyayı bir kare içinde buluşturuyor.
Gelirler Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği´ne
Yeni takvimin satışlarından elde edilecek gelirler bu sene de Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bandırma Şubesi´ne aktarılarak, daha çok üniversite öğrencisine burs verilmesi için kaynak sağlanmış olacak. Banvit Basketbol Kulübü, Banvitburada.com ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bandırma Şubesi´nden bir takvim satın alarak projeye herkesin gönüllü olarak destek verebileceği açıklandı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Banvit Bizim Kalbimiz Projesi
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli