Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Banvit´te kupa özlemi sona erdi

Banvit´te kupa özlemi sona erdi

Başkan Özkan Kılıç ?Bu bir zafer öyküsüdür?

İntegral Forex Türkiye Kupasını Anadolu Efes´i 75-66´lık skorla mağlup ederek, müzesine götüren BANVİT, Bandırma´da coşkuyla karşılandı. Taraftar ve altyapı oyuncuları tarafından, Banvit sosyal tesislerinde meşalelerle karşılanan Banvit oyuncuları ve idarecileri taraftarları ile birlikte kupa sevincini yaşadı.
Gazetecilere açıklamalarda bulunan Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, 2004 yılından bu yana Süper Lig´de mücadele ettiklerini belirtti.
Takımın hak ederek kupayı kazandığını işaret eden Özkan Kılıç ?2004 yılından bu yana bu ligdeyiz. Fakat bir kupamız olmadı. Altyapılarda kupamız olsun diye sitem ederdik. Alt yapıda kupaları topladık. Fakat A Takımda yine yoktu. Bu seneye kısmetmiş. Muhteşem bir turnuva geçirdi çocuklar. Yaklaşık bir 10 gün önce Darüşşafaka Doğuş deplasmanın dan galibiyetle dönerken, arkasından Galatasaray, Beşiktaş ve ardından bir kez daha Galatasaray ve son olarak ta Efes derken Avrupa´nın dev bütçeli, dev oyunculu kadrolarını eleme başarısı gösterdik. Biz olağanüstü hiçbir şey yapmadık. Ne bu çocuklarla prim konuştuk, ne de motivasyon konuşması yaptık. Kendileri bu işi sahiplendiler, istediler ve söke söke aldılar. Bu bir zafer öyküsüdür bence. Bu başarı bu sene böyle kalmayacak, devam edecek. Ben inanıyorum, inançlıyım. Taraftarımızdan da bundan sonrası için de destek bekliyoruz.? dedi.
Sportif direktör Turgay Çataloluk yaptığı açıklamada yıllardır kupanın kenarından döndüklerini belirerek, teknik kadro ve oyuncuları tebrik etti.
Haber : Erdem Özcan



Anahtar Kelimeler: Banvit kupa özlemi sona erdi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli