Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Banvitspor´da görev dağılımı tamam!

Banvitspor´da görev dağılımı tamam!

Banvit Basketbol Sportif A.Ş., 2016-2017 sezonuna yeni bir yapılanmayla başlıyor. Geçtiğimiz günlerde, baş antrenörlüğe Slovenyalı Koç Sasa Filipovski´yi getiren Banvitspor´da, yardımcı antrenörlükleri Rüçhan Tamsöz, Boban Mitev ce Banvitspor´un eski takı

Banvit Basketbol Sportif A.Ş., 2016-2017 sezonuna yeni bir yapılanmayla başlıyor. Geçtiğimiz günlerde, baş antrenörlüğe Slovenyalı Koç Sasa Filipovski´yi getiren Banvitspor´da, yardımcı antrenörlükleri Rüçhan Tamsöz, Boban Mitev ce Banvitspor´un eski takım kaptanlarından Miroslav Radoseviç yürütecek.
Yeşil-beyazlı takımda kondisyonerliği Ertan Bedir, yardımcı kondisyonerliği Semih Turan, doktorluğu Müjdat Enginsu, masörlüğü Cem Şahin, fizyoterapistliği Emre Cürgü ve malzeme sorumluluğunu ise Eyüp Öztürk yapacak.
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Yeni sezonun çalışmalarını yaklaşık iki haftadır Bandırma´da sürdüren Banvitspor, geçtiğimiz hafta, yeni transferlerinin de katılımıyla çalışmalarına hız verdi.
Slovenya Mili Takımı kampında bulunan Gasper Vidmar ve Edo Muric´in dışında eksiği bulunmayan Banvitspor, çalışmalarını 4 Eylül 2016 tarihine dek Bandırma´da sürdürmesinin ardından Slovenya´da kampa girecek. Ardından bir dizi hazırlık maçı oynayacak olan Banvitspor, lig maçlarına en iyi şekilde hazırlanacak. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli