Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Banvitspor Antrenörü Orhun Ene: Çok zor bir maçı kazandık

Banvitspor  Antrenörü Orhun Ene: Çok zor bir maçı kazandık

Bandırmada, Banvit Kara Ali Acar Spor Salonunda Fenerbahçe Ülkeri uzatmada son saniyede Serkanın üçlüğüyle 91-88 yenen Banvitsporun Baş Antrenörü Orhun Ene, Çok zor bir maçı kazanmayı başardık dedi.

Bandırma`da, Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu`nda Fenerbahçe Ülker`i uzatmada son saniyede Serkan`ın üçlüğüyle 91-88 yenen Banvitspor`un Baş Antrenörü Orhun Ene, "Çok zor bir maçı kazanmayı başardık" dedi.
Tansiyonu çok yüksek ve mücadele anlamında çok sert bir karşılaşma oynadıklarını vurgulayan Ene, şu değerlendirmede bulundu:
"İlk yarı ve üçüncü periyotta iyi oynamadık. Ancak mücadeleyi sonuna dek bırakmadık ve kazandık. Fenerbahçe Ülker`i yenmek kolay değil. Oynadığımız son iki maçı kaybederek çıktığımız bu maçı kazanmak zorundaydık.  Fenerbahçe önünde karakterli ve saygın bir takım olduğumuzu gösterdik. Çok zor bir lig oynuyoruz. Her takım, böyle inişli-çıkışlı grafikler çizebilir. Bu galibiyetle yeniden ritim ve moral bulduğumuzu düşünüyorum. Bu çıkışımızı önümüzdeki maçlarda da sürdüreceğimize inanıyorum. Karşılaşmada çok iyi mücadele veren Fenerbahçe de galibiyeti hak etti. Onlar da Ertuğrul Erdoğan hocayla birlikte toparlandılar. Onları da mücadeleleri nedeniyle kutluyorum."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı