Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Banvitspor, İtalya´ya gitti

Banvitspor, İtalya´ya gitti

Bolu´daki sezon öncesi hazırlık kampını tamamlayan Banvitspor Basketbol Takımı...

Bolu´daki sezon öncesi hazırlık kampını tamamlayan Banvitspor Basketbol Takımı, İtalya´ya gitti. Bu sezon yeni transferlerle Türkiye Basketbol Ligi ve Avrupa´da istikrarlı grafiklerini sürdürmek istediklerine dikkati çeken Banvitspor Kulübü Genel Menajeri Turgay Çatakoluk, ?Bolu´da, 12 gün süren kondisyon çalışmaları ağırlıklı kampımız verimli geçti. Bu kamp sırasında yeni transferlerimiz ile diğer oyuncularımız birlikte zaman geçirerek takıma alışma fırsatı da buldu? dedi. Bu yıl takımda revizyona giderek takımın iskeletini değiştirdiklerini ve liglerde gençlerin ağırlıklı olduğu bir kadroyla mücadele edeceklerini vurgulayan Çataloluk, İtalya´da, 1. Lig ekiplerinden Vanoli Cremona, Enel Brindisi ve Auxilium Torino ile hazırlık maçları oynadıktan sonra 8 Eylül´de Türkiye´ye döneceklerini belirtirken, şunları söyledi:
?Bandırma ayağında sırasıyla Pınar Karşıyaka, Rönesans TED Kolejliler ve İstanbul Büyükşehir Belediye ile hazırlık maçları oynayacağız. Bu karşılaşmaların ardından Hollanda´da, Almanya´nın Brose Basket ve Fraport Skyliners Frankfurt, Hollanda´nın Landstede Basket Zwolle takımlarının katılacağı Brose Basket Turnuvası´nda yer alacağız. 22 Eylül´de İstanbul´a geçerek çalışmalarımızı orada sürdüreceğiz.?
Banvitspor, son olarak Abdi İpekçi Salonu´nda bu sezon 10. kez düzenlenecek Uluslararası geleneksel TÜBAD-BANVİT Turnuvası´nda ter dökecek. 25-26-27 Eylül tarihlerinde düzenlenecek turnuvaya Banvitspor´un yanı sıra Anadolu Efes, Galatasaray ve Avrupa´nın önemli takımlarından CSKA Moskova katılacak.
Yeşil-turunculu takım, turnuva sonrası Bandırmaya dönerek sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek.

Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: Banvitspor İtalya gitti
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false