Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Banvitspor Baş Antrenörü Filipovski: ?Çok zor bir mücadeleyi kazandık?

Banvitspor Baş Antrenörü Filipovski: ?Çok zor bir mücadeleyi kazandık?

Banvitspor Baş Antrenörü Sasa Filipovski, Anadolu Efes maçının ardından düzenlenen basın toplantısına öncelikle Bandırmalılara teşekkür ederek başladı.

Maçı kazanmalarında taraftarın büyük desteğine dikkat çeken Filipovski, şunları söyledi:
?Çok yoğun bir maç trafiği içindeyiz. Bu maçlara takımı en iyi şekilde hazırlayan asistanlara ve sağlık ekibine de büyük teşekkür borçluyuz. Çok zor bir mücadele oldu. Her iki takım da müthiş mücadele etti. Hem kazanmamız, hem de Bandırma´daki basketbolun bir parçası olmaktan çok mutluyum.?
Filipovski, bir gazetecinin, ?Maçı yöneten hakemleri nasıl buldunuz?? şeklindeki sorusunu da şöyle yanıtladı:
?Hakemler ile ilgili konuşmak benim işim değil. Hâlen basketbol hakemliğimizi yöneten Recep Ankaralı ve ekibine çok güveniyorum. Bu arada Hidayet Türkoğlu´nun başkanlığındaki Basketbol Federasyonu´muzun da basketbolu daha yukarılara taşıyacağına inanıyorum.?
Anadolu Efes Baş Antrenörü Perasovic: ?Banvitspor daha iyi savaştı?
Bandırma´da, Banvitspor´a 69-68 kaybettikleri maçın ardından düşüncelerini açıklayan Anadolu Efes Baş Antrenörü Velimir Perasovic, ?İki takım da iyi mücadele etti. Daha enerjik oynayıp savaşarak maçı kazanan Banvitspor´u kutluyorum? dedi.
Banvitspor´un maçta 20 hücum ribaundu aldığına dikkat çeken Perasoviç, ?Zaten maçın anahtarı bu 20 ribaund ? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli