Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Banvitspor altyapısı Türkiye ikincisi

Banvitspor altyapısı Türkiye ikincisi

Bandırma Haydar Çavuş Mesleki ve Ticaret Anadolu Lisesi gümüş madalya aldı

Samsun´da düzenlenen Liseler Türkiye Şampiyonası´nda Banvitspor altyapı oyuncularının eğitim-öğretim görüp, formasını giydikleri Bandırma Haydar Çavuş Mesleki ve Ticaret Anadolu Lisesi, Türkiye ikincisi olma başarısını gösterdi. Böylece, son iki sezondur, altyapı kategorilerinin tümüne damgasını vuran Banvitspor altyapısı, be sezona da başarıyla girdi.

Tamamı, Banvit altyapısında forma giyen oyunculardan oluşan Banvitspor Genç Takımı, Altyapı Milli Takım Antrenörlerinden Ali Yıldırım´ın yönetimindeki Bandırma Haydar Çavuş Mesleki ve Ticaret Anadolu Lisesi, 8 takımın mücadele ettiği final karşılaşmalarında İstanbul Özel Açı Koleji´ni 76-57 yendikten sonra ikinci maçında İstanbul Bahçelievler Doğa Koleji´ne 83-71 yenildi. Grubun son karşılaşmasında, İzmir Menemen Gelişim Koleji´ni 78-69 yenen Bandırma okulu, grubunu ikinci sırada tamamlayarak, yarı final oynamaya hak kazandı.

Liseler Türkiye Şampiyonası yarı final karşılaşmasında, Bursa Doğa Koleji ile mücadele veren Bandırma Haydar Çavuş Mesleki ve Ticaret Anadolu Lisesi, başa baş geçen maçta rakibini 91-84 yenerek finale yükseldi.

Finalde ise rakip, aynı gruptan gelen İstanbul Bahçelievler Doğa Koleji´ydi. Büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada parkeden 84-69 yenik ayrılan Bandırma Haydar Çavuş Mesleki ve Ticaret Anadolu Lisesi, şampiyonayı ikini olarak tamamlayıp gümüş madalyaya ulaştı.

Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli