Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Banvit´in rakibi Torku Konyaspor

Banvit´in rakibi Torku Konyaspor

Spor Toto Basketbol Ligi 24.hafta karşılaşmasında Banvit, TBF TV´den canlı olarak yayınlanacak maçta Bandırma´da Torku Konyaspor takımını misafir ediyor.

Spor Toto Basketbol Ligi 24.hafta karşılaşmasında Banvit, TBF TV´den canlı olarak yayınlanacak maçta Bandırma´da Torku Konyaspor takımını misafir ediyor.
Banvit 3 Nisan Pazar günü Bandırma Kırmızı - Sakarya BŞB karşılaşmasının ardından saat 16.00´da oynanacak olan karşılaşmada tüm basketbol severleri Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´na bekliyor.
Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda Darüşşafaka Doğuş´a 75 - 66 mağlup olan Banvit, kendi sahasında Galatasaray Odeabank´a 68 - 82 mağlup olan Torku Konyaspor takımını misafir ediyor. Lig tarihinde bu zamana kadar 11 maçta karşılaşan her iki takımdan Banvit 5 karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldı. Banvit kendi sahasında oynayacağı bu önemli maçı kazanarak ligdeki galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor.
Bandırma Kırmızı sahasında Sakarya BŞB takımını misafir ediyor.
Türkiye Basketbol Ligi 29.hafta karşılaşmasında Bandırma Kırmızı sahasında Sakarya BŞB takımını misafir ediyor. Kırmızılı gençler Banvit-Torku Konyaspor karşılaşması öncesinde saat 13:00´de oynayacağı bu zorlu karşılaşmada seyircisinin desteğini bekliyor.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Gediz Üniversitesi takımı ile karşılaşan Bandırma Kırmızı, sahadan 74 - 75 galibiyetle ayrıldı. Sakarya BŞB ise kendi sahasında konuk ettiği Akhisar Belediye´yi 73 - 60 mağlup etti.
Ligde 3 maçtır kazanan Bandırma Kırmızı, kendi sahasında oynayacağı bu önemli karşılaşmada seyircisinin desteği ile beraber galibiyet serisini 4 maça çıkarmak istiyor.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Banvit rakibi Torku Konyaspor
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı