Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BANVİT, şampiyonları ödüllendirdi

BANVİT, şampiyonları ödüllendirdi

BANVİT, giydikleri milli takımla şampiyonluğu yaşayan teknik heyet ve sporcularına ödül dağıttı.
Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit BK A takım antrenmanı öncesi yaz döneminde Genç ve Ümit Milli Takımlar ile Avrupa Şampiyonluğu yaşayan teknik ekip ve oyuncular için kutlama töreni yapıldı.
Girit`te düzenlenen Ümit Erkekler Avrupa Şampiyonasında Milli Takımımız şampiyonluğa ulaştı. Genç Milli Takımımız ise Konya`da düzenlenen Genç Erkekler Avrupa Şampiyonasını birinci sırada tamamladı.
Aynı zamanda Ümit Milli Takım menajerliğini yürüten Banvit A Takım Menajeri Turgay Zeytingöz, Ümit Milli Takım Yardımcı Antrenörü olarak görev yapan Bandırma Kırmızı Antrenörü Semih Soğuksu, oyunculardan Talat Alp Altunbey, Tolga Geçim ve Metehan Akyel şampiyon Milli Takım kadrolarında yer aldı.
A Takım ve Altyapı Teknik Ekip ve oyuncularının bulunduğu kutlama töreninde konuşma yapan Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç,``Kazandıkları Avrupa Şampiyonlukları ile hepimize büyük bir gurur yaşatan Ümit ve Genç Milli Takım kadrosu içerisinde yer alan oyuncularımıza ve teknik ekibimizden arkadaşlarımıza tekrar çok teşekkür ediyoruz. Türkiye`ye önümüzdeki senelerde büyük başarılar yaşatacak çok önemli jenerasyonlar geliyor. Bu vesile ile kazanılan başarılarda emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve şu anda Avrupa Şampiyonasında mücadele veren Yıldız Milli Takımımıza başarılar diliyorum`` şeklinde konuştu.
Kutlama töreni ödüllerin takdimi, özel olarak hazırlanan ve üzerinde Milli Takımların Şampiyonluk resimleri bulunan pastanın kesilmesi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.



Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli