Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

BANVİT Kombine Bilet Satışyarına Başladı

BANVİT Kombine Bilet Satışyarına Başladı

Banvitin ve Bandır-manın Beko Basketbol Ligindeki temsilcisi Banvit Basketbol Kulübü ile Bandırmanın Türkiye Basketbol 2. Ligindeki temsilcisi Bandırma Kırmızı Basketbol Kulübünün 2012-13 basketbol sezonuna yönelik VIP tribün ve yeni numaralı

Banvit`in ve Bandır-ma`nın Beko Basketbol Ligi`ndeki temsilcisi Banvit Basketbol Kulübü ile Bandırma`nın Türkiye Basketbol 2. Ligi`ndeki temsilcisi Bandırma Kırmızı Basketbol Kulübü`nün 2012-13 basketbol sezonuna yönelik VIP tribün ve yeni numaralı tribün kombine bilet satışları başladı. 
Kombine biletler, 20 Eylül -22 Eylül 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan Banvit & Tübad Turnuvası da dahil olmak üzere, 2012-13 basketbol sezonunda Banvit`in Beko Basketbol Ligi ve Avrupa Kupalarında oynayacak olduğu tüm resmi ve özel maçlarıyla, Bandırma Kırmızı Basketbol Kulübü`nün Türkiye Basketbol 2. Ligi`ndeki tüm resmi ve özel maçlarını kapsayacak. Kombine bilet sahipleri Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu`na giriş çıkışlarda herhangi bir bekleme durumuna takılmaksızın ve rahat bir ortamda tüm maçları izleme olanağına sahip olacaklar.
Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu`nda 372 seyirci kapasiteli VIP tribünü kombine biletleri ile bu yıl yeniden düzenleme yapılan 524 seyirci kapasiteli yeni numaralı tribün kombine biletlerine önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bandırmalıların yoğun ilgi göstereceği tahmin ediliyor.
Banvit Basketbol Kulübü`nden yapılan açıklamaya göre bilet fiyatları şöyle; 
* VIP tribünü, oturma grubuna göre 700 TL, 450 TL ve 250 TL.
* VIP tribünü karşısında yer alan yeni numaralı tribün 150 TL.
Ayrıca kredi kartına taksit imkanı da bulunan kombine biletlerle ilgili daha detaylı bilgi almak isteyenler, Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu`na başvurabilecekler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu