Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Banvit, Chuck Davisi bırakmıyor

Banvit, Chuck Davisi bırakmıyor

Chuck Davis iki sezon daha Banvit için ter dökecek.

Chuck Davis iki sezon daha Banvit için ter dökecek.
Banvit Basketbol Kulübü, Chuck Davis ile yeniden anlaştığını duyurdu. Davis ile 2 senelik bir sözleşme imzalayan Banvit Basketbol Kulübü`nde konu ile ilgili açıklama Genel Menajer Turgay Çataloluk`tan geldi.
Son 4 sezondur Kulübümüz formasını giyen Chuck Davis ile anlaşmamızı yenileyerek kadromuzun yapısını genel anlamda korumuş olduk. Takımımızın temel taşlarından biri olan Davis`in şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da önemli katkıları olacağından hiç şüphem yok şeklinde konuşan Çatakoluk, "Başantrenörümüz Itoudis`in de önümüzdeki sezon takımda mutlak görmek istediği oyuncuların başında gelen Chuck Davis, Kulübümüzün simge isimlerinden birisi olma yolunda hızla ilerliyor. Kendisi ile iki yıl daha beraber çalışacak olmaktan dolayı çok memnunuz. Yeni sözleşmemizin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Chuck Davis kimdir?
4 numaralı pozisyonda oynayan 2.05 metre boyunda 29 yaşındaki oyuncu 1. Lig kariyerinde Casa Ted Ankara Kolej ve Aliağa Pektim takımlarında forma giydi. Azerbaycan pasaportu da bulunan Chuck Davis geçtiğimiz sezon ligde 13.8 sayı ve 4.3 ribaund ve 2.6 asist ortalamalarıyla mücadele etti. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli