Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BANVİT basın ile buluştu

BANVİT basın ile buluştu

Eurocup'ta yarı finale yükselerek tarihi bir başarı yakalayan Banvit, İstanbul`da basketbol basınının değerli kalemleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Eurocup’ta yarı finale yükselerek tarihi bir başarı yakalayan Banvit, İstanbul`da basketbol basınının değerli kalemleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
Oldukça keyifli geçen yemekte basketbol sezonu genel olarak değerlendirilirken, ortak konu Çarşamba günü Khimki Moskova ile oynanacak Eurocup yarı final ilk karşılaşmasıydı.
Eurocup yarı finalinde Rusya`nın güçlü ekiplerinden Khimki Moskova ile eşleşen ve 1-8 Nisan tarihlerinde oynanacak maçların neticesinde Türkiye`de bir ilki gerçekleştirerek finale yükselmek isteyen Banvit BK Başkanı Özkan Kılıç şu ana kadar vermiş oldukları destek ve davetlerine icabetlerinden dolayı basketbol basının usta kalemlerine teşekkürlerini sundu.
Başkan Kılıç basın mensupları ile sohbetinde, kendilerine gösterilen ilgi ve desteğin artarak sürmesini beklediklerini, ülkemizi temsil ettikleri Eurocup arenasında, basketbol ailesinin tüm paydaşları ile birlikte yaratılacak sinerji ile final oynamak istediklerini belirtti.
Karşılıklı görüşlerin aktarıldığı yemekte Banvit BK Genel Menajeri Turgay Çataloluk ise, yarı finalde eşleştikleri Khimki takımının gücünün bilincinde olduklarını fakat bununla beraber Çarşamba günü salonda oluşturulacak muhteşem atmosfer ve seyircimizin de desteği ile Bandırma`da tur için avantajlı bir skor almak istediklerini ifade etti.
Banvit Kulübü Takım Menajeri Turgay Zeytingöz ve Coach Selçuk Ernak da buluşmada yer alarak, medya mensupları ile fikir alışverişinde bulundu.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı