Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Banvit yeni sezona hazır

Banvit yeni sezona hazır

Yeni sezon hazırlıklarına Uşak ve Antalya´da oynadığı 3 turnuva ile sonlandıran Banvit, bu turnuvalarda 2 şampiyonluk ve bir 3.´lük elde ederek sezona hazır bir görüntü verdi.

Yeni sezon hazırlıklarına Uşak ve Antalya´da oynadığı 3 turnuva ile sonlandıran Banvit, bu turnuvalarda 2 şampiyonluk ve bir 3.´lük elde ederek sezona hazır bir görüntü verdi.
İlk olarak 11-13 Eylül tarihleri arasında Uşak´ta düzenlenen Kurtuluş ve Demokrasi Şehitleri Kupası´na katılan Banvit burada Demir İnşaat Büyükçekmece ve Muratbey Uşak Sportif takımları ile mücadele etti. Turnuvanın ilk maçında Demir İnşaat Büyükçekmece takımı ile oynayan Banvit, karşılaşmadan 62 - 75 galibiyetle ayrıldı. Final maçında ise ev sahibi Muratbey Uşak Sportif ile oynayan Banvit çekişmeli geçen maç sonrasında karşılaşmadan 77 - 73 galibiyetle ayrılarak turnuvada şampiyonluğa ulaştı.
Banvit, Uşak´tan sonra 2 turnuvada oynayacağı toplam 6 maç için Antalya´ya geçti.
15-17 Eylül tarihleri arasında Banvit; Anadolu Efes, Tofaş, Nizhny Novgorod (Rusya), Zalgiris Kaunas (Litvanya) ve Zenit Basket (Rusya) takımları ile birlikte Gloria Smart Casual Event Basketbol Turnuvası´na katıldı. Banvit, turnuvayı tek mağlubiyetle 3.sırada tamamladı.
Banvit ikinci kez düzenlenen Gloria Smart Casual Event Basketbol Turnuvası´na bu kez Beşiktaş Sompo Japan, Eskişehir Basket, Muratbey Uşak Sportif, Lokomotiv Kuban (Rusya) ve Zenit Basket (Rusya) ile birlikte katıldı. Finalde Rus temsilcisi Zenit Basket takımı ile karşılaşan Banvit Damian Kulig´in 17 sayı - 7 ribaund ve Jake Odum´un 16 sayı - 3 asistlik performansı ile karşılaşmadan 80 - 82 galibiyetle ayrılarak turnuvada Şampiyonluğa ulaştı.
4 Ekim Çarşamba günü Fenerbahçe Doğuş ile oynayacağı Cumhurbaşkanlığı Kupası final maçı öncesinde oynadığı 3 turnuvanın ikisinde Şampiyonluğa ulaşan Banvit hazırlık dönemini oldukça verimli geçirdi. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Banvit yeni sezona hazır
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı