Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Banvit, yaşayan efsaneleri unutmuyor

Banvit, yaşayan efsaneleri unutmuyor

Banvit´ten Yalçın Granit ve Önder Seden´e vefa ziyareti gerçekleştirildi.

Türk basketboluna yaptığı katkılarla herkes tarafından saygı gören Yalçın Granit ve Önder Seden, yaşayan efsaneler olarak anılmaya devam ediyor.
Yalçın Granit, Banvit Basketbol Kulübü Yönetimi ve oyuncularının ziyaretinden çok mutlu olduğunu ve Banvit´in çok doğru yolda olduğunu ifade etti.
Granit, Başkan Özkan Kılıç´ın da çok başarılı bir yönetici olduğunu ve Türk basketboluna adının şimdiden geçtiğini belirterek, ?Umarım Banvit uzun yıllar basketbola yaptığı yatırımlarına devam eder ve daha nice başarılı Türk çocuklarını ülke sporuna kazandırır. Yapmış olduğunuz işlerden dolayı çok gurur duyuyorum. Takımdaki yerli oyuncuların tamamını altyapıdan çıkartmak ve onlara kaptanlık sorumluluğu vermek herkesin yapacağı bir iş değil. Bundan dolayı da ayrıca mutluyum.´´ diye konuştu.
Ziyaret sonunda Banvit BK Başkanı Özkan Kılıç, efsane spor adamı Yalçın Granit´e arkasında isminin yazılı olduğu ve Banvitli sporcuların imzalarının bulunduğu 4 numaralı formayı günün anısına hediye etti. Bu anlamlı hediye karşısında çok mutlu olduğunu dile getiren Yalçın Granit, ?Bu zamana kadar aldığım en özel hediyelerden biri. Beni unutmayıp, ziyaretime geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum.´´ dedi.
Banvit Basketbol Kulübü yöneticileri ve sporcuları değerli basketbol adamı Önder Seden´i evinde ziyaret etti. Seden, ziyaretlerinden dolayı Başkan Özkan Kılıç´a çok teşekkür ederken, ?Vefanın ne demek olduğunu gösterdiniz. Rahatsızlığımdan dolayı TÜBAD Turnuvası´na gelemeyeceğim. Sizleri burada görmekten dolayı çok mutlu oldum. Hatırlanmak, unutulmamak çok güzel. Hele hele Banvit gibi altyapısına önem veren bir kulübün yöneticileri ve oyuncuları tarafından ziyaret edilmek çok daha mutlu etti beni. Genç oyunculara nasihatim olsun, ?Maddiyata değil, hissiyata önem verin´. Gençlere bu kadar şans veren başka bir kulüp bulmak gerçekten zor. O nedenle elinizdekinin kıymetini iyi bilin, çok çalışın, size inananları mahcup etmeyin.´´ ifadelerini kullandı.
Ziyaret sonunda Banvit BK Başkanı Özkan Kılıç, efsane spor adamı Önder Seden´e arkasında isminin yazılı olduğu ve Banvitli sporcuların imzalarının bulunduğu 10 numaralı formayı günün anısına hediye etti. Bu anlamlı hediye karşısında çok mutlu olduğunu dile getiren Önder Seden, ?İyi ki Banvit gibi bir basketbol kulübü ve Özkan Kılıç gibi de bir başkan var.´´ dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli