Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Banvit, üniversitenin spor şenliğine renk kattı

Banvit, üniversitenin spor şenliğine renk kattı

RtBandırma´da basketbolun gelişmesi ve yayılması adına 20 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren Banvit Basketbol Kulübü, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´nin Spor Şenlikleri´nde öğrencilerle bir araya gelirken, basketboldan, ayak tenisine, ok atmadan,

RtBandırma´da basketbolun gelişmesi ve yayılması adına 20 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren Banvit Basketbol Kulübü, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´nin Spor Şenlikleri´nde öğrencilerle bir araya gelirken, basketboldan, ayak tenisine, ok atmadan, golfe kadar birçok branşta hünerlerini sergileme fırsatı buldu.
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 27. hafta maçında 29 Nisan Pazar 15.15´te Anadolu Efes´i konuk edecek olan Banvit, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´nin düzenlediği Spor Şenliği etkinliklerine, Banvit Basketbol Kulübü Genel Menajeri Turgay Zeytingöz, Başantrenör Sasa Filipovski, oyunculardan Gasper Vidmar, Can Altıntığ, Andy Rautins ve Rıdvan Öncel katıldı.
ÜniBanvit üyelerinin tezahüratlarıyla Mehmet Baturalp Açık Basketbol Sahasına gelen Turuncu ? Yeşilliler, öğrencilerin ve öğretim görevlilerin yakın ilgisiyle karşılandı. Etkinliğin ilk bölümü soru cevap şeklinde geçerken, daha sonra üniversite öğretim görevlilerinden oluşan 17 Eylül Basketbol Takımı ile Banvit Basketbol Takımı oyuncuları gösteri maçında karşı karşıya geldi. Oldukça renkli görüntülerin ortaya çıktığı maç, dolu tribünlerin desteği arasında oynandı.
Daha sonra değişik branştan parkurların yer aldığı etkinlik alanına geçen Turuncu ? Yeşilliler´de Başantrenör Sasa Filipovski, ok atma alanında yeteneğini sergilerken, başarılı atışının ardından öğrencilerden ve kendi sporcularından büyük alkış aldı. Banvitli oyuncular daha sonra dart, golf ve ayak tenisinde hünerlerini sergiledi ve Bandırma Jets Amerikan Futbol Takımı oyuncularının standını ziyaret ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Etkinlik sonunda kaptan Gasper Vidmar, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi heyetine Banvit formasını hediye etti ve hatıra fotoğrafının çektirilmesiyle organizasyon son buldu. Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli