Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Banvit, mağlubiyetle dönüyor

Banvit, mağlubiyetle dönüyor

Le Mans: 85 Banvit: 71

Basketbol Şampiyonlar Ligi A Grubu 9. Hafta maçında Banvit, Fransa´da konuk olduğu Le Mans´a 85 ? 71 mağlup oldu.
Banvit karşılaşmaya İsmail Cem Ulusoy, Alex Perez, Gary Neal, Devin Oliver ve Jordan Morgan beşi ile başladı. Turuncu ? Yeşilliler hücumda Alex Perez ve Gary Neal ile etkili olurken savunmada yaptığı hatalara rağmen skorda öne geçse de ilk çeyreği 24 ? 21 geride geçti.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf Banvit oldu. Bandırma ekibi hücumda D.J. Shelton ve Alex Perez ile etkili olurken, savunmada da iyi bir performans gösteremeyince 15. dakikayı 36 ? 29 geride geçti. Çeyreğin kalan bölümünde iyi performans gösteren Banvit, soyunma odasına 44 ? 42 geride girdi.
Üçüncü çeyreğe iyi başlayan taraf bu kez ev sahibi ekip Le Mans oldu. Banvit hücumda istediği performansı sergileyemeyince savunmada da aksadı ve 25. dakikayı 55 ? 46 geride geçti. Turuncu ? Yeşilliler çeyreğin kalan bölümünde Alex Perez ile sayılar bulmaya çalışsa da final periyoduna 66 ? 54 geride girdi.
Son çeyreğe her iki takım da dengeli başladı. Banvit hücumda Gary Neal ve D.J. Shelton ile sayılar bulsa da rakibinin üç sayılık isabetli şutlarına engel olamayınca 35. dakikayı 69 ? 63 geride geçti. Çeyreğin kalan bölümünde Banvit, skor üretse de rakibinin isabetli dış şutlarına engel olamayınca karşılaşmadan 85 ? 71 mağlubiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Banvit mağlubiyetle dönüyor
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false