Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BANVİT, ligde genç kadro ile mücadele edecek

BANVİT, ligde genç kadro ile mücadele edecek

Banvit Basketbol Sportif A.Ş. Başkanı Özkan Kılıç, bu hafta sonu başlayacak olan Spor Toto Basketbol Süper Ligi maçları öncesinde bir açıklama yaparak Bandırma Halkını tribünlere davet etti.

Banvit Basketbol Sportif A.Ş. Başkanı Özkan Kılıç, bu hafta sonu başlayacak olan Spor Toto Basketbol Süper Ligi maçları öncesinde bir açıklama yaparak Bandırma Halkını tribünlere davet etti.
Kılıç, 2016-2017 Spor Toto Basketbol Süper Ligi sezonunun tüm kulüpler için hayırlı olmasını ve mücadele edecek tüm sporcular için sağlıklı geçmesini diledi.
Bilindiği üzere her geçen sezon Basketbol Süper Liginin değerinin arttığını işaret eden Kılıç, ?Bulunduğumuz sezon itibari ile de Avrupa´nın en kaliteli ve ilgi çekici basketbol ligi haline geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Biz de Banvit Basketbol Kulübü olarak yenilenen teknik heyet ve kadromuz ile Spor Toto Basketbol Süper Ligi´nde başarılı bir sezon geçirmeyi ve ilk kez düzenlenecek olan FIBA Şampiyonlar Ligi´nde Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz.? Dedi.
Bu sezon Kulübümüzün Baş Antrenörlük koltuğuna, geçtiğimiz yıl Polonya Basketbol Ligi´nde Stelmet Zielona Gora takımı ile şampiyonluğa ulaşan deneyimli Koç Saso Filipovski´yi getirdiklerini hatırlatan Kılıç, ?Kadromuzu da kendi prensiplerimize ve öz değerlerimize bağlı kalarak büyük ölçüde yeniledik. Bu sezon kadromuzda 6 yabancı oyuncu haricinde geneli kendi altyapımızdan yetişen 17-22 yaş arası 7 genç oyuncumuz olacak. Zorlu Türkiye ve Avrupa Şampiyonlar Ligi maratonunda genç kadromuzun dinamizmi ile gidebileceğimiz en üst noktaya ulaşmak hedefindeyiz.? Diye konuştu.
?Ayrıca geçtiğimiz hafta başlayan Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Bandırma Kırmızı Takımımızdan da bu sezon çok ümitli olduğumuzu belirtmeliyim? şeklinde konuşan Kılıç, ?Gelecek vaat eden altyapı sporcularımızın oluşturduğu genç kadrosuyla sezon süresince büyük sürprizlere imza atacaklarına yürekten inanıyorum. Tabi bu hedeflere ulaşmaya çalışırken bize en büyük desteği her zaman olduğu gibi yine Bandırma halkının vereceğini ümit ediyoruz. Bu vesile ile Bandırma seyircisini genç kadromuzu desteklemek üzere tribünlere davet ediyor ve karşılaş-malarımızın taraftarlarımızla beraber bir şölen havasında geçmesini temenni ediyorum.´´ diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı