Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Banvit, İstanbul´da Anadolu Efes´e yenildi

Banvit, İstanbul´da Anadolu Efes´e yenildi

Anadolu Efes: 93 Banvit: 85

Banvit karşılaşmaya Alex Perez, Gary Neal, Tolga Geçim, D.J. Shelton ve Jordan Morgan beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip Banvit BK oldu. Banvit hücumda Gary Neal ve Jordan Morgan ile sayılar bulunca ilk çeyreği 18 -22 önde tamamladı.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf bu kez ev sahibi ekip Anadolu Efes oldu. Banvit hücumda Davon Shelton ve Gary Neal ile sayılar bulsa da 15. Dakikayı 33 ? 29 geride geçti. Kalan bölümde hücumda Gary Neal, Alex Perez ve Tolga Geçim ile sayılar bulan Banvit BK soyunma odasına 43 ? 38´e geride girdi.
İkinci yarıya her iki takım da hücumda hızlı başladı. Banvit hücumda Davon Shelton ve Gary Neal ile sayılar üretirken Anadolu Efes de dış atışlardan isabetli sayılar bulunca Banvit BK 25. dakikayı 51 ? 49 geride geçti. Kalan bölümde hücumda iyi performans gösteren Banvit BK savunmada istediği performansı gösteremeyince final çeyreğine 69 ? 65 geride girdi.
Son çeyreğe Anadolu Efes iyi başladı. Banvit BK hücumda Tolga Geçim ve Davon Shelton ile sayılar üretmeye çalışsa da Anadolu Efes´in dış isabetli şutlarına engel olamayınca karşılaşmadan da 93 ? 85 mağlubiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli