Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Banvit Gençleri, kara kartalı dağıttı

Banvit Gençleri, kara kartalı dağıttı

Banvit Gençleri: 76 Beşiktaş Gençleri: 58

Banvit Gençleri, 14 maçını da kazanarak yenilmezlik unvanını sürdürdü.
Banvit Gençleri´nin, kara kartalı devirdiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Banvit Gençleri Baş Antrenörü Engin Kömeç: ?Çocuklar müthiş oynadılar, inşallah bu şekilde devam edip, final grubundan sonra da çocuklar bu mücadele ile şampiyonluğu hak ederler.? dedi.
Basketbol Gençler Ligi B Grubu´nda mücadele eden Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda karşılaştığı Beşiktaş takımını 76-58 mağlup ederek yenilmezlik unvanını sürdürdü.
Bu sezon çıktığı 14 maçın tamamını kazanarak grupta namağlup olarak liderliğini sürdüren Banvit´in gençlerinin Baş Antrenörü Engin Kömeç, Banvit genç takımının çok iyi durumda olduğuna dikkat çekerek şunları aktardı: ?İlk 14 maçımızı kazandık. Daha final grubumuz var, çok daha zorlu maçlarımız var. Bugünde önemli bir rakiple oynadık. Çünkü alt sıraları ilgilendiren bir maçtı. Hasta ve sakat oyuncularımız vardı ama eldeki olan 12 oyuncuyla elimizden gelenin yine en iyisini yaptık. Çocuklar müthiş oynadılar, inşallah bu şekilde devam edip, final grubundan sonra da çocuklar bu mücadele ile şampiyonluğu hak ederler diye düşünüyorum.?
Haber: Ahmet Pesen



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli