Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Banvit dört maç sonra yenilgi yüzü gördü

Banvit dört maç sonra yenilgi yüzü gördü

Banvit: 74 Gaziantep Basketbol: 82

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 17. hafta maçında Banvit, Bandırma´da konuk ettiği Gaziantep Basketbol´a 74 ? 82 mağlup olarak ligde dört maç sonra mağlup oldu.
Banvit karşılaşmaya Alex Perez, Gary Neal, McKenzie Moore, D.J. Shelton ve Jordan Morgan beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip Gaziantep Basketbol oldu. Banvit hücumda Gary Neal ve Jordan Morgan ile sayılar bulsa da ilk çeyreği 16 ? 23 geride geçti.
İkinci çeyreğe Banvit oyunda dengeyi kurarak başladı. Hücumda Gary Neal, Alex Perez ve Jordan Morgan ile sayılar bulan Banvit 15. dakikada skoru 27 ? 28´e getirdi. Kalan bölümde top kayıpları yapan Banvit soyunma odasına 35 ? 42 geride girdi.
İkinci yarıya her iki takım da hücumda ve savunmada dengeli başladı. Top kayıplarına bu çeyrekte de devam eden Banvit bir türlü öne geçme şansını kullanamadı. Kalan bölümde Gary Neal, Alex Perez ve Jordan Morgan ile sayılar üretmeye devam eden Banvit final çeyreğine 51 ? 58 geride girdi.
Son çeyreğe Banvit hücumda iyi bir performans göstererek başlasa da savunmada zaman zaman aksadı. Hücumda Gary Neal ve Jordan Morgan ile sayılar üreten Banvit öne geçme şanslarını kullanamayınca karşılaşmadan da 74 ? 82 mağlubiyetle ayrılarak ligde 4 maç aradan sonra mağlup oldu.
Bandırma Vefa Tribünü Kanser Günü´nü unutmadı
Bandırma Vefa Tribünü üyeleri 4 Şubat Dünya Kanser Günü´ne farkındalık yaratmak için maç öncesinde karşılaşmaya gelen taraftarlara pembe kurdele dağıttı.
Maç başlamadan önce ise Bandırma İlçe Sağlık Müdürü Dr. Başak Şen Ilgaz´a çiçek takdim ederek ??Bugün 1 saat, Yarın 1 Hayat´´ başlıklı pankart açtılar ve kanserde erken teşhis için farkındalık yarattılar.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli