Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Banvit Basketbol ailesi Yeni Yıl Yemeği´nde buluştu

Banvit Basketbol ailesi Yeni Yıl Yemeği´nde buluştu

Banvit Basketbol Kulübü ailesi, Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda düzenlenen geleneksel Yeni Yıl Yemeği´nde bir araya geldi.

Banvit Basketbol Kulübü ailesi, Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda düzenlenen geleneksel Yeni Yıl Yemeği´nde bir araya geldi.
Yeni Yıl Yemeği´nde, Banvit Basketbol Kulübü ve Bandırma Kırmızı Basketbol Kulübü´nün oyuncu, teknik-idari kadroları, Banvit A.Ş. yöneticileri, altyapı sporcuları ve kulüp personeli yer aldı.
Sıcak ve samimi bir ortamda başlayan yemek Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Banvit A.Ş. Kurucusu Vural Görener, Banvit BK Onursal Başkanı Turgut Görener, Baş Antrenör Hakan Demir ile Banvit A.Ş. Pazarlama Direktörü Ahmet Hazım Topçuoğlu´nun konuşmalarıyla devam etti. Son derece keyifli ve eğlenceli geçen gecede sporculara, çalışan personele ve çocuklara kulüp yönetimi tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, etkinliğe katılan tüm konuklarına teşekkür edip ?2018 yılını Gençler Ligi hariç maalesef kötü geçirdik. Bandırma Kırmızı Takımımız geçtiğimiz hafta, Banvit A Takımımız da bu hafta ile birlikte inşallah galibiyet serilerine başlayacak. 2019 yılından oldukça ümitliyim. Gururla söyleyebilirim ki Banvit Basketbol Kulübü Ailesi 25 yıldır Türkiye´de ve Avrupa´da, borcu olmayan nadir Kulüplerden biridir. İnşallah 2019 yılının hem ülkemiz için hem de kulübümüz için iyi geçmesini temenni ediyorum.´´ dedi.
Banvit A.Ş. Kurucusu Vural Görener, Banvit Basketbol Kulübü Onursal Başkanlarından Turgut Görener, Banvit A.Ş. Pazarlama Direktörü Ahmet Hazım Topçuoğlu ile Banvit BK Baş Antrenörü Hakan Demir´in de konuşma yaptığı etkinlik, 2019 senesi ile ilgili güzel temenniler, başarı dilekleri ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli