Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Banvit Başantrenörü Aris galibiyetini değerlendirdi

Banvit Başantrenörü Aris galibiyetini değerlendirdi

Banvit´in 80-80 biten karşılaşmanın uzatma bölümü sonunda Orelık´in son saniye basketiyle Yunanistan´ın güçlü takımlarından Aris´i 95-94 yenmesinin ardından konuşan Banvit Baş Antrenörü Sasa Filipovski, galibiyeti tarihe geçecek maçlardan biri olarak değe

Banvit´in 80-80 biten karşılaşmanın uzatma bölümü sonunda Orelık´in son saniye basketiyle Yunanistan´ın güçlü takımlarından Aris´i 95-94 yenmesinin ardından konuşan Banvit Baş Antrenörü Sasa Filipovski, galibiyeti tarihe geçecek maçlardan biri olarak değerlendirdi.
Filipovski açıklamasını şöyle sürdürdü: ?Maçın ilk 3 çeyreği kontrolümüz altındaydı. Ama son çeyrekte çok basit hatalar yapmaya başladık. Özellikle son 5 dakikada yaptığımız hatalar nerdeyse maçın dönmesine neden oluyordu. Bu maç bence tarihe geçecek maçlardan biri olabilir. Bu geceki maç basketbolda her şeyin mümkün olduğu düşünüp asla galip geldiğinizi düşünmemeniz gereken bir maç oldu. Sonuç olarak galip geldiğimiz için çok mutluyum ama özellikle uzatmanın son bir buçuk dakikasında sorumsuzca yaptığımız hatalar için de kendimizi sorgulamamız gerekiyor. Takımıma galibiyet için teşekkür ediyorum.?
Haber: Erdem Özcan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false