Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BANÜV Olağan Genel Kurula gitti

BANÜV Olağan Genel Kurula gitti

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Vakfı (BANÜV) olağan genel kurul toplantısı, üniversitenin konferans salonunda yapıldı.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Vakfı (BANÜV) olağan genel kurul toplantısı, üniversitenin konferans salonunda yapıldı. 
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü ve BANÜV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ve vakıf üyelerinin katılım gösterdiği olağan genel kurul toplantısının açılışını Prof. Dr. Ertan Demirkapı yaparak toplantı için yeter sayıya ulaşıldığını bildirdi. 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel’in divan başkanlığı yaptığı toplantıda, vefat eden vakıf üyelerinin aileleri tarafından belirlenen yakınlarının vakıf üyeliğine getirilmesi karara bağlandı. Böylece vakıf üyesi sayısı 83’ten 95’e yükselmiş oldu. 
Vakıf olağan genel kurulu, Prof. Dr. Metehan Yılgör’ün yönetim kurulu faaliyet raporunu sunması ile 2018-2019-2020 yılları vakıf bilançolarının ve gelir tablolarının görüşülmesi ve ibrası sonrasında denetim kurulu raporuyla ilgili ibra kararı alındı. 
BANÜV Yönetim Kurulu Başkanı ve Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, toplantıda yaptığı konuşmada, kuruluşu 1998’e kadar dayanan, üniversitenin kurulmasının ardından isim değişikliği yapılarak bugünkü ismini alan Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Vakfı’nın şimdiye kadar yapmış olduğu güzel çalışmalarını arttırarak devam ettireceğini, bundan sonra çok daha aktif bir çalışma dönemi içerisine gireceğini söyledi. 
Toplantıda Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun da söz alarak yaptığı konuşmada Bandırma’nın lokasyonundan, imkanlarından, avantajlarından ve kurulan organize sanayi bölgeleriyle giderek artan nüfusundan bahsetti ve bu gelişimde üniversitenin ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunun farkında olduklarını dile getirdi. 
Konuşmaların ardından Divan Kurulu Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Serel, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Vakfı olağan genel kurulunun tamamlandığını ifade ederek kurulu sonlandırdı. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: BANÜV Olağan Genel Kurula gitti
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı