Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BANGİAD´da gala gecesi

BANGİAD´da gala gecesi

Bandırma Genç İş Adamları Derneği´nin(BANGİAD) yedinci kuruluş yıldönümü gala gecesi gerçekleşti.

Bandırma Genç İş Adamları Derneği´nin(BANGİAD) yedinci kuruluş yıldönümü gala gecesi gerçekleşti.
Grand Asya Oteli salonundaki gecenin açış konuşmasını BANGİAD Başkanı İsmail Çoban yaptı. Derneklerini 2001 yılının ağustos ayında kurduklarını belirten Çoban, ?Bizi, sadece bir iş adamları derneği olarak düşünmeyin. Aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri de üreten bir derneğiz. Son olarak da Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´nde ?Türk Genç İş Adamları Öğrenci Konseyi oluşturduk. Bu konseyin amacı, üniversitemizi bitiren öğrencilere rol model olmak ve onlara özgüven sağlamaktır. Türkiye´nin, bizim gibi gençlere ihtiyacı var? dedi.
Çoban, yaklaşan Ticaret Odası seçimlerinde aday olacak dernek üyelerine de başarılar diledi.
Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Sekreteri Taner Polat Yılmaz da birlik-beraberliğin ve gönül bağları içinde hareket edilmesini dile getiren konuşmasının ardından Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu(TÜRKONFED) Başkanı Tarkan Kadıoğlu´na söz verildi. Hâlen, ülkemizin ihracatının 75 milyon dolarını TÜRKONFED üyelerinin karşıladığını, 7 milyon kişiye istihdam sağlandığına dikkati çeken Kadıoğlu, şunları söyledi:
?2015 yılındaki FETE darbe girişimi ülkemiz hukukuna da büyük darbe vurdu. Hukukta ciddi problemlerimiz var. Demokrasinin olmadığı yerde kalkınma, hukuk ve büyümeden söz edilemez. Daha çok çalışmalı, daha çok üretmeliyiz. Yaklaşan Oda seçimlerinin kutuplaşmalara neden olmaması gerekir. Seçimden sonra her şey bitmelidir. Bunu öncelikle sivil toplum kuruluşları olarak biz başarmalıyız ki, daha sonra siyasetten de bekleyelim.?
Ardından, plaket törenine geçildi. TÜRKONFED Başkanı Kadıoğlu ile diğer konuk yöneticilere plaketlerini BANGİAD Başkanı İsmail Çoban verdi. Bu arada, BANGİAD asil üyeliğinden, yaş sınırı nedeniyle onur üyeliğine geçen Murat Gülmüş ve Aykut Kayaoğlu´na da plaket verildi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: BANGİAD gala gecesi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli