Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

BANFADdan, Kocaburgaz fotoğraf sergisi

BANFADdan, Kocaburgaz  fotoğraf sergisi

Bandırma Fotoğraf Sanatı Derneği (BANFAD) üyelerinin karelediği fotoğraflardan oluşan Kocaburgaz isimli fotoğraf sergisi, Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı.

Bandırma Fotoğraf Sanatı Derneği (BANFAD) üyelerinin karelediği fotoğraflardan oluşan  "Kocaburgaz" isimli fotoğraf sergisi, Belediye Kültür ve Sanat Merkezi`nde açıldı. Serginin açılışında konuşan Belediye Başkanı Sedat Pekel, BANFAD`ın yaptığı çalışmalara dikkati çekerek, şunları söyledi: ``Kocaburgaz, Erdek ilçemize bağlı,  Kapıdağ`ın Marmara Adası`na bakan yüzündedir. Kendine özgü doğasıyla,  yapısıyla ve insanlarıyla farklı bir yerleşim yeridir. Türkiye`de de bizim farklılıklarımızı öne çıkaran mor, lezzetli soğanı,  zeytini ve her türlü sebzesiyle yeşille mavinin birleştiği, bütünleştiği bir köydür. BANFAD, yaptığı çalışmalarla Bandırma`nın adını duyuruyor, yüzünü ağartıyor. Çok güzel fotoğraflar var. Bu insanlara sahip çıkmamız gerekiyor. Onların bu yapıtların herkesle, sanatseverlerle buluşturmamız gerekiyor.``
Bandırma Fotoğraf Sanatı Derneği (BANFAD) Başkanı Rahşan Toker de, amaçlarının insanların bilmediği bir köyün farklı bir hikayesini yazmak-fotoğraflamak olduğuna dikkati çekerken, şöyle konuştu: ``Üç yıllık bir çalışmanın ürünü olan ve orada yaşayan insanlarla birlikte hazırladığımız "Kocaburgaz`` isimli sergimiz, 16 Ekim Pazar gününe kadar açık kalacak. Tüm Bandırmalıları bekliyoruz."
Haber: Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı