Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Bandırmaya yeni spor salonu

Bandırmaya yeni spor salonu

Bandırma Belediyesi, kente yeni bir spor salonu kazandıracak. 600 Evler Mahallesinde, eski kömür dağıtım alanına yapılacak 5 bin kişilik spor salonunun yerinin tapusu, belediye tarafından Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne devredildi.

Bandırma Belediyesi, kente yeni bir spor salonu kazandıracak.
600 Evler Mahallesi`nde, eski kömür dağıtım alanına yapılacak 5 bin kişilik spor salonunun yerinin tapusu, belediye tarafından Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü`ne devredildi.
Tapunun devriyle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma`nın gereksinimi bulunan spor tesisinin gerçekleşmesine katkı sağlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.
Bandırma`nın ve özellikle gençlerin spor yapmasına olanak sağlayacak bu tesisin kısa sürede tamamlanarak, hizmete alınması için konuyu, Balıkesir milletvekillerinin yakından izlemeleri gerektiğine dikkati çeken Başkan Pekel, şu değerlendirmede bulundu:
"Belediyemize ait 10.800 metre kare büyüklüğündeki alanın 25 yıllık intifa hakkı, spor tesisi yapılmak amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü`müze devredilmiştir. Üç yıl içinde inşaata başlamak ve başladıktan sonra da üç yıl içinde tamamlamak koşuluyla tapu devrini yaptığımız spor tesisinin, öngörülen bu sürede, hatta daha erken br tarihte hizmete alınması konusunda milletvekillerimizin desteğini bekliyoruz."
5 bin kişi kapasiteli olarak gerçekleştirilecek tesiste, her çeşit salon sporları yapılabilecek.
Spor tesisi alanının tapusu, Bandırma İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Ramazan Marmara`ya teslim edildi. 
Haber : Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu