Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırmaya yeni çocuk parkları ile spor alanları

Bandırmaya yeni çocuk parkları ile spor alanları

Bandırma Belediyesi tarafından çocuklarımızın sosyal ve bedensel gelişimlerine katkı sağlaması amacıyla yapımı planlanan yeni çocuk parkları projesi hayata geçiyor.

Bandırma Belediyesi tarafından çocuklarımızın sosyal ve bedensel gelişimlerine katkı sağlaması amacıyla yapımı planlanan yeni çocuk parkları projesi hayata geçiyor. Bu kapsamda kentimizin farklı noktalarında 18 adet yeni çocuk parkının yapımıyla ilgili ihalenin tamamlanmasının ardından çalışmalara hız verildi. Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalarla ilgili olarak parkların yapımına başlanacak olan mahallelerde incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, bu projenin tamamlanmasıyla Bandırma`nın dört bir yanında hem çocukların hem de ailelerin hoş vakit geçirebilecekleri alanların ortaya çıkacağını söyledi. 
Mirza: "Bandırma Belediyesi olarak bu yılda kentimizin birçok noktasında yerine getirdiğimiz hizmetlere yenilerini ekleyerek devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız içerisinde son olarak çocuklarımız için gündemimize aldığımız 18 adet yeni çocuk parkı projelerimiz ile ilgili ihalemizi tamamladık. Bandırma`nın farklı noktalarında yapılacak olan bu yeni çocuk parklarımızda çocuk oyun gruplarının yanı sıra ailelerimiz içinde spor aletleri de park projelerimiz içinde yer alacak. Ayrıca projemiz kapsamında basketbol sahaları yapımını da planlıyoruz. Amacımız bu projemizi kısa sürede tamamlayarak Bandırma halkına ve çocuklarımıza yakışan park ve spor alanlarını ortaya çıkarmak olacak" dedi.  


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı