Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma´ya ?Vefa Tribünü? geliyor

Bandırma´ya ?Vefa Tribünü? geliyor

Kılıç: ?Bu aileyi büyütelim?

BANVİT Başkanı Özkan Kılıç, 25 yıldır bu yana kulübe taraftar olarak emek veren yaklaşık 100 kişiyle düzenlenen yemekte bir araya geldi. Vefa yemeğinde taraftara forma hediye edildi.
Pehlivanlar Düğün salonunda gerçekleştirilen gecede, Banvit Basketbol Kulüp Başkanı Özkan Kılıç ?vefa? vurgusu yaptı. Kılıç, şunları söyledi:
?Şu anda dünyanın en güzel insanları ile bir aradayım. Neden buradayız? 24 Kasım 2018´de, İBB maçının son 50 saniyesinde yenildik. Yılların takımı düşüyor diyorum olacak iş değil. Sosyal medyada o akşam eve gelince sosyal medyada yazılanları okudum. Vefa hikâyesi buradan başlıyor. Taner diye bir arkadaş bizi kıyasıya eleştirmiş. Ben de ona, ?Eleştirilerinizde sonuna kadar haklısınız. Sizinle yüz yüze görüşmek tanışmak istiyorum. ? diyerek mesaj yazdım. İşte bu akşamki birlikteliğimizin temelleri böyle atıldı.Taner, burada bugün aramızda. Dünyanın en güzel taraftarı bizde. 25 yıldır buradayım. Bu geceyi ilk kez düzenledik. Belki bizi niye çağırmadılar diye kızacak insanlar çıkacak ama onlarla da birlikte olacağız. Herkes birbirine söylesin. Şunlar da var diye bu aileyi büyütelim. Bizleri bir hafta bile yalnız bırakmadınız.100 kişiye takımımızın formasını armağan edeceğiz. Dünyanın en iyi takımı değiliz ama dünyanın en iyi taraftarı bizde. Sizlere minnettarım.?
Yemekte 25 yıldır Banvit´e destek veren taraftar grubunun adının ?Bandırma vefa tribünü? olduğu açıklandı.
Banvit Baş Antrenörü Hakan Demir, Banvit´in önemli bir marka olduğuna dikkat çekti. Demir, ?En az söz sahibi olacak kişi belki benim. Bunun nedeni bu aileye yeni katılmış olmam. Bir savaşa giriştik. Yıllardır buraya deplasmana gelen bir rakip olarak, dışarıdan sizlerin yarattığı atmosfere takdirle bakıyorduk. Bir takımı Avrupa çapında marka haline getirmek çok zor bir iş. Bunun yaratılmasında siz vardınız. Bizi öldürmeyen şey bizi güçlendirir. Bu yükün altından hep birlikte kalkacağız, bu hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçından başlayarak. ?diye konuştu.
Yemekli gecede Banvitspor Sportif Direktörü Turgay Çataloluk ve Genel Menajer Turgay Zeytingöz de duygularını açıklarken, ?Lige iyi başlayamadık. Ancak gelecekte güzel günler bizi bekliyor. Biraz sabırlı olun? dediler.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli