Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma´ya ?Gençlik Merkezi? geliyor

Bandırma´ya ?Gençlik Merkezi? geliyor

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, ilçenin eğitim-öğretim düzeyinin genelde yüksek olduğuna dikkati çekti.

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, ilçenin eğitim-öğretim düzeyinin genelde yüksek olduğuna dikkati çekti.
Halen Marmara, Yaman Egeli, Hürriyet ve Cumhuriyet ilkokullarında yeni yapılanma ve ek derslik yapımlarının sürdüğüne dikkati çeken Yazar, şu değerlendirmede bulundu:
?Bandırma, uzun yıllar eğitim-öğretim yatırımlarından uzak kalmış. Şimdi bina eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz. İlçemizde eğitim-öğretimin kalitesi yüksek. Zaten bu nedenle Erdek, Mustafa Kemalpaşa, Susurluk ve Karacabey gibi ilçelerden de Bandırma´ya öğrenciler geliyor. Hatta Erdek ve Karacabey kaymakamlarının çocukları da Bandırma´da eğitim-öğretim görüyor.?
EVYAPAN İLKOKULU ?GENÇLİK MERKEZİ? OLACAK
Bandırma´ya bir ?Gençlik Merkezi? kazandırmak üzere bulunduklarını vurgulayan Kaymakam Yazar, ?Evyapan İlkokulu binasını, Gençlik Merkezi yapacağız? dedi.
SPOR SALONU İHTİYACI
Bandırma´nın en önemli ihtiyacının spor alanında olduğuna dikkati çeken Kaymakam Günhan Yazar, şu değerlendirmede bulundu:
?Bandırma´nın spor salonlarına ihtiyacı var. İlk aşamada, 17 Eylül Stadı´na küçük spor salonları kazandırmak istiyoruz. Tabii ki, Bandırma´nın yeni bir spor salonuna ihtiyacı var. Bu salonu da Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile birlikte yapmayı planlıyoruz.? Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli