Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma, tenis sporuyla tanışıyor

Bandırma, tenis sporuyla tanışıyor

Bandırma Belediyesi-Bandırma Tenis Kulübü işbirliğiyle 2 Mayıs-14 Haziran 2015 tarihleri arasında düzenlenecek tenis turnuvasının tanıtım kokteyli ve fikstür çekilişi yapıldı.

Bandırma Belediyesi-Bandırma Tenis Kulübü işbirliğiyle 2 Mayıs-14 Haziran 2015 tarihleri arasında düzenlenecek tenis turnuvasının tanıtım kokteyli ve fikstür çekilişi yapıldı. Bir otelin salonunda gerçekleşen programda ilk konuşmayı yapan Bandırma Tenis Kulübü Başkanı Kemal Yavuz, kulüplerinin 12 Mart 2015 günü kurulmasına karşın kısa süre içinde böyle bir turnuva düzenlemesinden duydukları mutluluğu belirtti. Ardından söz verilen Belediye Başkanı Dursun Mirza, Tenis sporu Bandırmaya yakışacak” dedi. Belediye olarak Bandırma'da sporun da gelişmesi için büyük çaba harcadıklarına dikkati çeken Mirza, şunları söyledi:
Bu turnuvaya 50 sporcunun katılacağını öğrendim. Başlangıç için bu sayı küçümsenemez. Bundan sonra sporcu sayısının artacağına inanıyorum. Bu arada belediye olarak kentimize bir tenis kortu da kazandırdık. Bandırma'da sporun gelişmesi için çaba harcıyoruz. Milli Savunma Bakanlığı'nın elinde bulunan General Balcı Çamlığı'nın Bandırmamıza verilmesi için bir üst protokol hazırlandı. Şimdi bu yerin Bandırma Belediyesi'ne devri için izin bekliyoruz. Bu yeri aldıktan sonra buraya tartan pist, diğer spor alanları ve bir de tenis kortu yapacağız. Yine Malta Deresi mevkiine yüzme havuzu başta olmak üzere spor alanları kazandıracağız. Yine Cinçukuru bölgesine de bir kültür sitesinin yanı sıra spor alanları yapacağız. 17 Eylül Bandırmanın düşman işgalinden kurtuluş gününde, yıllar sonra Bandırma'da ilk kez yağlı güreş karşılaşmaları düzenleyeceğiz.”
Bandırma Tenis Kulübü Başkanı Kemal Yavuz'un, Belediye Başkanı Mirza'ya bir tenis raketi armağan etmesinin ardından turnuvanın fikstürü çekildi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli