Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırmaspor’un vefası!

Bandırmaspor’un vefası!

Bandırmaspor’dan rahatsız durumdaki eski futbolcu Ethem’e ziyaret

Bandırmaspor yönetim kurulu üyesi Erol Rüzgâr, felç geçirdiği 3 yıldan beri yatağa bağlı olarak yaşayan bordo-beyazlı eski futbolculardan Ethem Özkan’ı (Büyük Ethem) Bursa’daki evinde ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini iletti.
Rüzgâr, Ethem Özkan’ın evine Bandırmaspor’un eski futbolcularından Hasan Demir(K. Hasan) ve Bandırmaspor sevdalısı Taner Ersöz ile birlikte gitti. Ziyarete, yine Bursa’da yaşayan bordo-beyazlı takımın eski futbolculardan Necati Karşıcı da katıldı.
Bandırmaspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Erol Rüzgâr, ziyaretle ilgili şu bilgiyi verdi:
“Bandırmaspor’un başarısı için hepimiz elimizden gelen çabayı harcıyoruz. Tabii ki kulübümüze emeği geçenleri de unutmuyoruz. Eski futbolcularımızdan Ethem’in rahatsızlığını öğrenince Bursa’daki evinde ziyaret ederek, hem kendisine ve ailesine ‘geçmiş olsun’ dedik, hem de kulüp başkanımız Onur Göçmez’in selamlarını ilettik. Bu arada Ethem kardeşimize, bir zamanlar kendisinin de giydiği Bandırmaspor’umuzun 10 numaralı formasını da armağan ettik. Böylece ona da moral verdik.”
1980-1982 yılları arasında Bandırmaspor’un orta alanında yer alıp mücadeleci futboluyla tanınan, “Sarı Ethem” veya “Büyük Ethem” diye anılan Ethem Özkan, Bandırmaspor’un formasını iki yıl giydikten sonra transfer olduğu Boluspor’da da beş yıl oynamıştı.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor’ vefası!
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı