Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmasporun eski kalecisi Taner, Erdekte

Bandırmasporun eski kalecisi Taner, Erdekte

Bandırmasporun kurulduğu ilk yıllarda, Özkay Kurtaran ile birlikte bordo-beyazlı takımın kalesini koruyan Taner Develilioğlu, yaz tatilini Erdekte geçiriyor.

Bandırmaspor`un kurulduğu ilk yıllarda, Özkay Kurtaran ile birlikte bordo-beyazlı takımın kalesini koruyan Taner Develilioğlu, yaz tatilini Erdek`te geçiriyor.
1967-1968 ve 1969 yıllarında Bandırmaspor kalesini koruyup, hâlen Kocaeli`nin Değirmendere ilçesinde yaşayan 72 yaşındaki Taner Develilioğlu, Bandırmaspor` daki yıllarını şöyle anlattı:
"O yıllarda Bandırmaspor`da takım ruhu vardı. Bu ruhla, Türkiye Kupası`nda çeyrek finale kadar yükselmiş ve Galatasaray`a elenmiştik. O yıllardaki kulüp başkanlarımız ve yöneticilerimiz de çok kaliteli kişilerden oluşuyordu. Çok iyi bir futbolcu kadrosu vardı. Başarımız da zaten bu kenetlenmeden geçiyordu."
Develilioğlu, Bandırma`da oynadıkları Karşıyaka maçında, İzmir takımı oyuncusu "Gode" lakâplı Cengiz`in tekmesiyle mide arteri yırtılıp, çok ciddî bir sakatlık geçirmesinin ardından  sakatlığı atlatıp, yeniden futbola döndüğünü, futbolculuk yaşamından sonra da Boluspor, Kocaelispor ve Kervan Doğsan gibi takımlarda teknik adam olarak görev yaptığını belirtti.
Bandırmaspor`un bugünkü durumuyla da yakından ilgilendiğini vurgulayan Develilioğlu, "İstenildiği takdirde çok sevdiğim bordo-beyazlı kulübümüze yeni oyuncular kazandırılması konusunda yardımcı olmaya hazırım" diye konuştu.
Önder Balkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false