Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor´un Teknik Sorumlusu Uğur:

Bandırmaspor´un Teknik Sorumlusu Uğur:

?Hiç bir rakibimizin aldığı sonuca bakmaksızın, kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz?

TFF 1.Ligi 31. Haftasında evinde lider Evkur Yeni Malatyaspor´u 5-0 mağlup eden Bandırmaspor´un Teknik Sorumlusu Mustafa Uğur, maçın sonunda düzenlenen basın toplantısında haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak şunları söyledi:
? Doğru bir oyunla sahada olduğumuzu düşünüyorum. Gerçekten Evkur Yeni Malatyaspor´un nasıl bir futbol sergileyeceğini tahmin ediyorduk. Ona göre de kendi düşüncelerimizi geliştirdik. Oyuncularımızı gönülden kutluyorum. Söylediklerimizi yapma gayreti içersinde olmaları. Oyun disiplininden kopmama adına büyük bir özveri ile oynamaları, müsabakayı kazanmamıza en büyük etkenlerden bir tanesi. Müsabakayı farklı kazandık ama işimiz bitmedi.3 müsabaka var. Bu müsabakalara da aynı konsantrasyonla, aynı disiplinle, aynı kazanma arzusuyla sahada olmamız gerekiyor. Oyuncu gurubuma güveniyorum. Hiç bir rakibimizin aldığı sonuca bakmaksızın kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz? dedi.
Evkur Yeni Malatyaspor cephesi
Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu İrfan Buz 5-0 mağlup oldukları maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:
?Bugün bizim açımızdan önemli bir müsabakaydı. Bandırmaspor açısından da aynı şekilde. Lider olarak geldik buraya. Tabi çok farklı bir durumla karşılaştık.
Maalesef bizim açımızdan sezonun en kötü müsabakasını oynadık. Ve çok ağır bir yenilgi aldık. Ancak futbolda böyle şeyler oluyor. Bu yenilgi ile taraftarlarımızı çok üzdük. Kendilerinden özür diliyorum. Bizim pazartesi günü Adana Demirspor müsabakamız var. Ona konsantre olmak zorundayız. Futbolcuların nasıl bugünkü maçı kaybettiyse, kazanmasını da bileceklerdir. Yolumuza devam etmek istiyoruz? ifadesini kullandı.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli