Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırmaspor´un Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar:

Bandırmaspor´un Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar:

Balıkesirspor-Bandırmaspor arasında pazar günü oynanacak derbi maçı öncesi, TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor´un Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar ve Basın Sözcüleri Bilgen Süngü ile Recep Kılıç, basın toplantısı düzenledi.

Bordo-beyazlı kulübün TOKİ´deki sosyal tesislerindeki toplantıda Süngü, Balıkesirspor maçı öncesi karşılaşmayı Sarper Barış Saka´ın yöneteceğinin açıklanmasının ardından hakem konusunda kuşku yaşadıklarını açıkladı. Süngü, ?Kendi sahamızda Altınordu´ya yenildik. Ne hikmetse bu hakemler hep bize denk geliyor. Bu saatten sonra sesimizi çıkartacağız. Pazar günü önemli bir maçımız var. Maça Sarper Barış Saka atandı. Bakıyoruz, bu ligde 3 maç yönetmiş. Bu hakem, bu maçı yönetebilir mi? Kafamızda soru işaretleri oluşuyor. Bu maçın milat olmasını istiyoruz. İnşallah, kazanan biz olacağız. Kazanmak için her şeye sahibiz. Balıkesirspor, kendi taraftarına 10 lira, bizim taraftarımıza 30 lira yapıyor. Biz, buradaki maçta her iki takım seyircisine de 25 lira yapmıştık. Bunun takdirini kamuoyuna bırakıyorum. Taraftarımızın, tribün şovlarını yaparak bize 3 puan aldıracağını düşünüyoruz. Bandırmaspor´u seviyorum diyenler var ya, Bandırmaspor, yalan yazarak sevilmez? dedi.
Toplantıda takımın fiziksel olarak derbiye hazır olduklarını belirten bordo-beyazlı takımın teknik sorumlusu Feyyaz Uçar, ? Son dört maçta, 2 yenilgimiz, bir galibiyetimiz, bir beraberliğimiz var. Puana şiddetle ihtiyacımız olan bir maç. Derbi maçı olması ayrıca önem koyuyor ortaya. Maçın önemini ikiye katlıyor. O açıdan tam milat olabilecek bir maç. İlk kez Balıkesirspor derbisinde olacağım. Daha önce birçok derbide yer aldım, futbolculuğumda, teknik adamlığımda. Biraz sakin olmak, kararlı olmak, heyecana kapılmamak, kazanmak için önemli anahtarlardır. Biz de özellikle bu maçta tecrübemizi, tecrübeli oyuncularımızın, sahaya koyacağı yeteneği doğru kullanarak bu maçı kazanmaya gideceğiz. Güzel bir maç olacak. Ama bizim şiddetle 3 puana ihtiyacımız var. Bir kırmızı kart cezalımız var, Santos Souza. Cezası biten Kıvanç Karakaş´ı bu maça hazırladık, Onun tecrübesine ihtiyacımız var. Emre Güngör´ün cezası bitti. Özgür Çelik´in sakatlığı devam ediyor. Fofana, Mali Milli Takımı ile 20 yaş altı Avrupa Şampiyonası maçı için gitti.? Dedi.
Haber : Ahmet Pesen



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli