Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor´un Teknik Direktörü İsmail Ertekin:

Bandırmaspor´un Teknik Direktörü İsmail Ertekin:

?Birinci hedefimizi bugün gerçekleştirmiş olduk´´

Spor Toto 2.Lig Beyaz grup takımlarından Bandırmaspor´un Teknik Direktörü İsmail Ertekin 7-2 galip geldikleri Ümraniyespor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında birinci hedeflerini bugün gerçekleştirdiklerini söyledi.
Ertekin ?Şu andan itibaren ikinci hedefimiz olan play-off için çalışmalara başlayacağız. Perşembe günü maç var. Kısa aralıkta yeni hedefimize kilitlenmemiz gerekiyor. Şampiyon olmuş, işini bitirmiş bir takıma karşı oynadık. İlk yarıda onların oyununa uyduk. İkinci yarı olayı biraz daha ciddiye alınca işler değişti tabi. Biz hedef bir takımız. Hedefimize ulaşmamız için gerekli tüm çabamızı sarf etmemiz gerekiyor. Bunları özel maç gibi addetmiştik yine öyle oldu. İnşallah Perşembe günü yeni hedef için yola çıkacağız. Bir yılın çalışması ne yazık ki 15 günlük bir zamana sığacak. Futbolcularımız da bunun farkında bu 15 günlük süre içersinde yaklaşık bir yıldır ulaşılan olayı gerçekleştirmek için tüm mücadelemizi vereceğiz? dedi.
Play-Off´ta bir gazetecinin ilk maçta deplasmanda çok koşan ve genç bir kadroya sahip olan Hacettepespor ile oynayacaklarını hatırlatması üzerine Ertekin, ?´Oynayacağımız bu takım boş bir takım değil. Ama şu var bizde ona karşı onlar çok koşuyorlarsa bizi onlardan daha fazla çalışmamız, koşmamız gerekiyor.Onun için ilk maçta gerekli avantajlı sonucu almak için tüm çabamızı sarf edeceğiz´´ yanıtı verdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli