Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor´un sultanları voleybolda rakip tanımıyor

Bandırmaspor´un sultanları voleybolda rakip tanımıyor

Filenin yetenekli sultanlarını bünyesinde barındıran Bandırmaspor´un en büyük hedefi 2. Lig´de mücadele etmek

Filenin yetenekli sultanlarını bünyesinde barındıran Bandırmaspor´un en büyük hedefi 2. Lig´de mücadele etmek
2018-2019 sezonunda Balıkesir Marmara Grubu´nda mücadele eden Bandırmaspor Kız Voleybol Takımı bugüne kadar yaptığı maçları kazanmasını bildi.
Bahadır Altop, Turgay Demircan ve Esra Şalvarlılar tarafından çalıştırılan bordo-beyazlı ekip, Şehit Mehmet Gönenç Lisesi Spor Salonu´nda Beşiktaş ile yaptığı karşılaşmayı set vermeden 3-0 kazanıp, Balıkesir İl Birinciliğine katılmayı garantiledi.
Bordo-Beyazlı ekip çift devreli lig usulü ile oynanan karşılaşmalarda Susurluk Gençlik takımını 3-1, ardından Beşiktaş´ı 3-0 mağlup etti.
Bandırmasporlu kızlar Mahalli Lig müsabakalarında, körfez ve merkez´den gelecek takımlarla il şampiyonluğu için mücadele edecek.
Bandırmaspor takımının Baş Antrenörü Bahadır Altop, kadın voleybol şubesi olarak 5 kategori de mücadele ettiklerini dile getirip şunları aktardı: ?100 lisanslı oyuncumuz var, yetenekli oyuncularımız var, hedefimiz 2. Lig bugüne kadar birçok oyuncumuzu üst sıralarda mücadele veren takımlara verdik. En büyük sorunumuz salon. Artık bize ait bir salonumuz olsun istiyoruz.? dedi.
Filenin sultanlarının salondaki en büyük destekçileri tribünlerdeki anne ve babaları olurken, deplasman maçlarını dahi kaçırmayan veliler, çocuklarının voleybola olan ilgisinden oldukça memnunlar.
Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli