Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Bandırmaspor Teknik Direktörü Kılıç: Çok zor bir maçı kazandık”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Kılıç:  Çok zor bir maçı kazandık”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, Sarıyer'i 3-2 yenerek yarı finale yükseldikleri maçtan sonra yaptığı açıklamada, Çok zor bir maçı kazandık” dedi.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, Sarıyer'i 3-2 yenerek yarı finale yükseldikleri maçtan sonra yaptığı açıklamada, Çok zor bir maçı kazandık” dedi. Sarıyer'in, bu sezon içindeki iki lig maçında kendilerine üstünlük sağladığını ve iyi bir takım olduğuna dikkati çeken Kılıç, şunları söyledi:
Uzun süre lider olarak götürdüğü bir ligde şampiyonluğu sezon içinde Göztepe'ye kaptırdıktan sonra play-off maçları oynamak kolay değil. Sarıyer önünde iki kez öne geçtikten sonra rakibimiz iki kez bizi yakaladı. Yani iki kez sarsıntı geçirdik. Demoralize olmadan, bu durumda maçı kazanmak da hiç kolay değil. Şimdi İnegölspor ile karşılaşacağız. Onlar da iyi takım. Bu takımla oynayacağımız iki maçta da coşkulu oynayıp az hata yapmalıyız. İnanıyorum ki, sezon içinde Göztepe'ye kaybettiğimiz şampiyonluktan sonra bu maçların sonunda PTT 1. Ligi'ne yükseleceğiz. Bu başarıyı sağlarsak, bunu takımın eski teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu'na armağan edeceğim.”

Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı