Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Bandırmaspor´lu eski futbolcu Kenan, yaşamını yitirdi

Bandırmaspor´lu eski futbolcu Kenan, yaşamını yitirdi

Bandırmaspor´un eski futbolcularından Kenan Sezen (59) yaşamını yitirdi.

Bandırmaspor´un eski futbolcularından Kenan Sezen (59) yaşamını yitirdi.
1980´li yıllarda, İzmirli teknik direktör Erkan Velioğlu´nun döneminde, çok sayıda Bandırmalı futbolcu ile birlikte bordo-beyazlı takımın formasını orta alan oyuncusu olarak giyen Sezen´in cenazesi, Haydarçavuş Camii´nde kılınan öğle namazının ardından Bandırma mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza da katıldı.
Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Sezen, cumartesi akşamı oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçını izlediği sırada fenalaşarak Bandırma Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Sezen´in, hastanede yapılan tetkiklerin ardından saat 02.00 sularında evine gönderilerek, pazartesi günü hastaneye gelmesinin söylendiği öne sürüldü. Sezen, pazar günü, sabah saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizinin ardından yaşama veda etti.
Daha önce geçirdiği by-pass ameliyatında dört damarı değiştirilen Kenan Sezen´in, cumartesi akşamı hastaneye geldiğinde hemen yatırılmayarak evine gönderilmesi, ?ihmal var mı?? sorusunu gündeme getirdi.
Sezen, evli ve bir kız, bir erkek iki çocuk babasıydı.
Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı